2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواااد😭😭😭

1560 بازدید | 61 پست

۱۴ماهه اقدامم خیلی دلم بچه میخواد،بچه دوستامو میبینم یهو بغضم میگیره یا میفهمم یکی باردارشده تو دلم حسرت میخورم نه اینکه حسودی کنم نه،فقط استرس میگیرم وناراحت میشم واسه خودم.

فردا نوبت عکس رنگی دارم البته گفتم با بیهوشی ولی نمیدونم چرا گفت صبحونه بخور استرس دارم

دلم بچه میخواد خدایا به منم بده😭😭

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نداشتن یه درد داشتن هزار درد ،،حکمت خداست چیزی بزور نخاه

منم از ته دلم همینو میگم که خدایا اگه به صلاحمه بده

حالا باز تو خوبه میتونی اقدام کنی  ما مجردا که دلمون میخاد ولی سوهر نداریم چی؟! 😂❤️‍🩹

😅 انشالله ی بخت خوب نصیبت بشه

تحربه خودمو میگم خواهر جان، با بی خیالی اقدام کن.بعد عکس رنگی اگه شوهرت مشکل نداشته باشه احتمال ...

قربونت برم ،آخه شوهرمم مشکل تحرک داشت ولی الان ۴،۵ ماهی میشه تحت درمانه ولی اوکی شده فقط مورفولوژیش۵ درصده ک دکتر گفت خوبه