2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواااد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 61 پست
منم همینطور ۲روز دیگه موعودمه دعاکنین برام .من یه دختر دارم که ۸سالشه یکی هم ۱۸هفته سقط شد و نابودم ...

الهی خدا حاجتتو بده قشنگم❤

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرکلاژ نکردی؟کار خونه یا بیرون میکردی؟

به سرکلاژ نرسیدم خیلی باز بود تو سونو۱۲هفته همه چی اوکی بود درست روزی که شدم ۱۸هفته یه لکه خون دیدم و رفتم بیمارستان وتمام ۵شنبه ۱۸هفته کامل میشد و یکشنبه من سونو ۱۸هفته داشتم

بچه داشتن همچین هم خاص نیست 

اواز دغل از دور خوش است

انقدر زمانه بد شده که تربیتکردن خیلی سخت و کار شاغیه

عملا ترببت از دست پدر مادر خارج شده

برو خداروشکر کن به داشته هات و نداشته هات

نمیدونی و خبر نداری خانواده ها از دست نوجووونهاشون چی میکشن،همش شده غصه براشون

قربونت برم ،آخه شوهرمم مشکل تحرک داشت ولی الان ۴،۵ ماهی میشه تحت درمانه ولی اوکی شده فقط مورفولوژیش۵ ...

مورفولوژی خوبه خدارو شکر پس.برای تحرک هم هر سه ماه اسپرم ساخته میشه پس صبر کن.استرس به خودت و شوهرت نده بیخیالی طی کن

انشالا بزودی باردار میشی بچه هم سختی های خودشو داره

قربونت برم انشالله،میدونم خودم ازهمه چی خبر دارم،خونه نداریم ماشین نداریم خودمون سختمونه ولی دلم میخواد یکی داشته باشم چون سن هردومون بالاس شوهرم یکم بیشتر.

ان شاءالله به زودی باردار میشی و خدا بچه سالم بهت میده..منم تواقدام بودم خیلی اذیت بود.انتظار و چشم به راهی سخته.تازه سخت تر از اون باردار بشی.کلی خوش حال بشی.کلی برنامه ریزی کنی.بعد بچت سقط بشه🤕😮‍💨

بچه داشتن همچین هم خاص نیست  اواز دغل از دور خوش است انقدر زمانه بد شده که تربیتکردن خیلی سخت ...

آره میدونم جلوچشمم هست خیلی بچه ها یاغی شدن خودم از حالا نگران آیندشم..

ولی نداشتنشم یه مشکله آدم حس میکنه درخته بی ثمره

راستش من استرس دارم ۱۶ هفته ام.خیلی زیاد میشنوم

اصلا استرس نداشته باش انشالله صحیح وسالم بغل بگیریش همین استرس لعنتی فرشته کوچولویه منو ازم گرفت اگه الان بود و دنیا میومد امروز فردا تولد یه سالگیش بود  

ان شاءالله به زودی باردار میشی و خدا بچه سالم بهت میده..منم تواقدام بودم خیلی اذیت بود.انتظار و چشم ...

آخ بمیرم برات😭😭

الهی خدا جاشو با ی نینی سالم وصالح برات پر کنه ودلتو شاد کنه بحق قران