2777
2789

پریودم. با همسرم هم دعوا کردم. الان پسرم خوابه وقتی بیدار شه باید سرگرمش کنم چون تنهایی بازی نمیکنه. تا شب ساعت یازده که بخوابه. دو سال و نه ماهشه. پیشنهاد بازی بدید. لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه بچه رو بد عادت کردی مگه میشه هر روز خدا با بچه بازی کرد اونم تا اخر شب وای من اعصابم نمیکشه نهایت نیم ساعت یه ساعت بعد دیگه خودش بره بازی کنه🥴🥴

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من اصلا حوصله بازی با بچه نداشتم و ندارم

همیشه با دخترم نقاشی میکشیدیم یا کتاب براش نیخوندم

بجاش همسرم از اداره ک نیومد باهاش خاله بازی و عروسک بازی میکرد😅

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من اصلا حوصله بازی با بچه نداشتم و ندارم همیشه با دخترم نقاشی میکشیدیم یا کتاب براش نیخوندم بجاش ه ...

وای چه مرد با حوصله ای اسفند دود کن😂🤣منم اعصابم نمیکشه اصلااا

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اسی تجربه خودمو میگم من چون حوصله بازی با بچه ندارم میگم کاش یکی دیگه اورده بودم بچم تنها نبود البته همه اینا در صورتیکه اوضاع مالی اوکی باشه و مشکل جدی تو زندگی نباشه

.

من اصلا حوصله بازی با بچه نداشتم و ندارم همیشه با دخترم نقاشی میکشیدیم یا کتاب براش نیخوندم بجاش ه ...

همسر من فقط وقتایی که هست یکم باهاش توپ بازی میکنه. کار دیگه ای بلد نیست. کمک خاصی هم نمیکنه کلا بیرونه همیشه. خونه بودنی هم حرص منو درمیاره دعوامون میشه