2777
2789

شما میدونید چرا ؟

توی پست حذف تاپیک ، لینک تاپیکمو گذاشتم ، نی نی یار لایک کرد ولی تاپیک هنوز بعد از دوماه سرجاشه !!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این سایت با سابقه ی سال ها فعالیت به جای اینکه بهتر بشه روز به روز داره  بدتر میشه!!!

کاربر باید بتونه خودش تاپیک مورد نظرشو حذف کنه

شما نه تنها این حق و بهش نمیدید بلکه خودتون هم درست رسیدگی نمیکنید به حذف تاپیک ها و برای حذف تاپیک نسبت به قبل محدود ترمون هم کردید (باتوجه به توضیحات جدید پست حذف تاپیک)

یعنی چی؟! میشه برام توضیح بدی لطفا

میگن تو خصوصی باید بهش پیام بدی ، لینک تاپیک رو تو پیام خصوصی براش ارسال کنی 

ولی همونا رو هم پاک نمیکنه 

@ازسارابپرس  

سارا لطفا جواب بده ، نی نی یار چرا پیامارو پاک نمیکنه ؟؟؟ 

@niniyar_1

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
یعنی چی؟! میشه برام توضیح بدی لطفا

سلام

روش جدید حذف تاپیک عوض شده.

🟥🟨🟥 اگر تاپیکتون پستی نداشته باشه یا فقط خودتون داخلش پست گذاشتین سه نقطه زیرش رو بزنین خودتون می تونین حذف کنین.

🌸🌸🌸بقیه تاپیک ها🌸🌸🌸

اول لینک تاپیکتون رو کپی کنین بعد خصوصی برای niniyar_1 بفرستین:

🟢🔴🟠 ۳ تا راه حل برای کپی نشانی لینک تاپیک:

1️⃣ برید داخل تاپیکی که می خواهید حذف بشه اون بالای صفحه که آدرس رو نوشته بزنین آن جا بعد علامت کپی رو بزنین.

یا

2️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

https://www.ninisite.com/profile/forum/CreatedTopics

یا

3️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ بزنین روی سه تا خط موازی بالا سمت راست ⬅️  کادر قرمز بالای صفحه 🔴پروفایل من🔴 ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

(مثلا جایی پست گذاشتین هم می تونین بزنین رو پروفایلتون ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند )

🟥🟥🟥 بعد از کپی لینک:

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

برای حذف تاپیک باید:

🟢 خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar_1 روزهای زوج اگر تعطیل نباشه بین ساعت های ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ بفرستین.   

@niniyar_1                  

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام روش جدید حذف تاپیک عوض شده.

من تو خصوصی ، فقط روز های زوج ، تو ساعت مقرر ، یه تاپیک میذارم ، ولی پاک نمیکنه 

الآن حدود ۲ هفته میشه ، تاپیک های منو پاک نمیکنه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
خب به چه صورته؟

بالا ویرایش زدم و گفتم.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

میگن تو خصوصی باید بهش پیام بدی ، لینک تاپیک رو تو پیام خصوصی براش ارسال کنی  ولی همونا رو هم ...

سلام

niniyar_3 باید تگ کنین و بگین.

توی فرم تماس با ما پایین صفحه هم بگین.

خیلی ها رو دیدم از روش جدید حذف تاپیک ناراضی هستن.

من تو خصوصی ، فقط روز های زوج ، تو ساعت مقرر ، یه تاپیک میذارم ، ولی پاک نمیکنه  الآن حدود ۲ ه ...

نمی دونم.

اما همیشه اول وقت بگذارین احتمال حذفش بالاتره.

ساعت ۱۰:۳۰ بگذارین.

اگر دیدین حذف نشد دوباره ساعت ۱۴ بگذارین.

سلام niniyar_3 باید تگ کنین و بگین. توی فرم تماس با ما پایین صفحه هم بگین. خیلی ها رو دیدم ...

قسمت تماس با ما ، نمیدونم من نمیتونم ، یا برای من باز نمیشه

نمی دونم. اما همیشه اول وقت بگذارین احتمال حذفش بالاتره. ساعت ۱۰:۳۰ بگذارین. اگر دیدین حذف نشد دو ...

یه بارم این کارو کردم ولی بازم حذف نشد

قسمت تماس با ما ، نمیدونم من نمیتونم ، یا برای من باز نمیشه

برای من باز میشه.

این تاپیک رو بخونین:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13165363/در-مورد-تماس-با-ما

🟨🟨🟨