ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخی عزیزم درکت میکنم واسه من الان پنج ماهه😭😭 خدایا اون روز دیدمش بخدا فقط دویدم که نبینه اشکام داره میریزه پیام نده عزیزم بسپار به خدا یا بهترشو میده یا برش میگردونه
از وقتی عشقم رو اعتراف کردم دیگه زیاد براش مهم نیستم
ادما چرا اینطورین اونی که نمیخوادشون در به در دنبالشن
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
[QUOTE=330916991]یعنی همینجوری بی دلیل[/Q واسع خواستگاری باباش زنگ زد به بابام بابامم اجازه نداد بی ...
چه مرد عاشقی واقعا من باباش ده بار جوابم کرد تازه یواشکی رفتم خونشون کادو بهش دادم باباش دیدم تو خونه فرض کن اون وضعیت تهش گفت دور و ور خونم پیدا شه آتیشت میزنممنم گفتم همینه یا دخترتو بهم میدی یا همینه که هس
ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️