2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 21 پست
[QUOTE=330916991]یعنی همینجوری بی دلیل[/Q واسع خواستگاری باباش زنگ زد به بابام بابامم اجازه نداد بی ...

پس همون بهتر که رفته چون عاشق نبوده شما هم بهتره فراموشش کنی هرچند خیلی سخته ولی میشه چون اون ولت کرده رفته تو خیانت نکردی 

من عاشق یه آدم اشتباهی شدم از وقتی عشقم رو اعتراف کردم دیگه زیاد براش مهم نیستم ادما چرا اینطورین ...

فقط سوزنت گیر نکنه ، تو تلاشتو کردی

نخواست نمون

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت آدمی که عاشق باشه هرجوری شده میمونه؟  باهاش قهر کردم نمی‌دونم چه خاکی تو سرم کنم

اگه عاشق باشه بجا راهی برا رفتن راهی برا موندن پیدا میکنه 

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
اگه عاشق باشه بجا راهی برا رفتن راهی برا موندن پیدا میکنه 

خیلی مشکل داره وقتیم مشکل داره می‌ره تو خودش و از من فاصله میگیره 

اذیت میشم از رفتارش وگرنه که من عاشقشم 

میدونم خودش دیگه پیام نمی‌ده بنظرت من پیام بدم؟

خیلی مشکل داره وقتیم مشکل داره می‌ره تو خودش و از من فاصله میگیره  اذیت میشم از رفتارش وگرنه ک ...

نمیدونم بستگی داره خیلی ها تو مشکلات دوست دارن تنها باشن خیلی هام دوست دارن یکی باشه که بهشون دلداری بده و یادآوری کنه که کنارش تا قوت قلبش باشه

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
فقط سوزنت گیر نکنه ، تو تلاشتو کردی نخواست نمون

دل نفهمترین عضو بدنه متاسفانه 🥺

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم