2777
2789
عنوان

احساس تهی بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 40 پست

سنمم دیگه کم نیست با سی سالگی فاصله‌ای ندارم. نمیدونم چرا رفتم ارشد بخونم دیگه از من گذشته الان رو اعصابمه. حوصله کارها و پروژه‌ها رو ندارم فقط دلم میخواد هیچ کاری نکنم. سرکار رفتن هم برام سخته آخه من از پایه رشته اشتباهی رفتم مثل بلانسبت احمق‌ها هم دارم ادامش میدم فقط برای فرار از تو خونه بیکار نشستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حتی حوصله ندارم پیگیریش کنم واقعا  از همه طرف تحت فشارم  همه فکر میکنن مسخره بازی در ...

وای دقیقا میفهمم چه حالتیه. منم بعضی وقتا همینجوریم بعضی وقتا حالم خوب میشه ولی بعدش دوباره همینجوری میشم

وای دقیقا میفهمم چه حالتیه. منم بعضی وقتا همینجوریم بعضی وقتا حالم خوب میشه ولی بعدش دوباره همینجوری ...

من جرئت خودکشی ام ندارم میترسم

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
از صبح بلند میشم  گذشته رو مرور میکنم گریه میکنم  یکم میشینم دوباره از آینده ام هیچ تصور ...

دقیقا عین منی هی میخام به خاطرات خوب فک کنم میبینم هیچی نیست:)

خداحافظ.. 
نهههه حیفه به خودکشی اصلا فکر نکن منم خیلی دلم میخواد از این وضعیت خلاص شم ولی به این نتیجه رسیدم خو ...

تمام ذهنم همینه فقط 

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
نمیخوام شعار بدم ولی حتما یه راهی پیدا میشه یه دری باز میشه میدونم سخته ولی اگه تونستی دنبال درمانش ...

مرسی ازت ❤