یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیضه راست دارای اندازه طبیعی و الگوی اکو پارانشیمی طبیعی با عروق طبیعی است. بیضه چپ دارای اندازه طبیعی و الگوی اکو پارانشیمی طبیعی با عروق طبیعی است. Tunica albugina در هر دو طرف دست نخورده است. مدیاستین ها در هر دو طرف شکل طبیعی دارند. اپیدیدیم دارای اندازه طبیعی و پژواک پارانشیم در هر دو طرف است. هیدروسل یا خونریزی در آنها وجود ندارد. شواهدی از ضایعه کیستیک با پارگی در مجاورت قطب فوقانی بیضه راست وجود دارد که نشان دهنده اسپرماتوسل در اندازه (13*17 میلی متر) است. در ارزیابی واریکوسل در هر دو طرف با و بدون مانور والسالوا: ➤ ورید پمپیفرم قبل از مانور والسالوا حدود 1.9 میلی متر و بعد از آن حدود 2.2 میلی متر در سمت RT است. ➤ ورید پمپیفرم قبل از مانور والسالوا حدود 2.7 میلی متر و بعد از آن در سمت LT حدود 2.9 میلی متر است.