faate_meh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 64 عنوان سفر به اصفهان 71 بازدید | 4 پست بچه ها یه سوال دارم.من میخوام عیدو برم اصفهان میخوایم جا بگیریم ولی من اصلا نمیشناسم. جاهایی که هست بلوار شهید چمران و شهید خرازی و خیابان سپاه و خوراسگان هست.کسی میتونه راهنمایی کنه کدوم منطقه بهتره؟؟ 1402/12/16 | 14:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13673 ب شدت شلوغ بلیط هارو چند برابر گرون میکنن اصن خوش نگذشت ب ما چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``
faate_meh مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 64 ب شدت شلوغ بلیط هارو چند برابر گرون میکنن اصن خوش نگذشت ب ما اااا خیلی دلم میخواد برم تا حالا نرفتم اصفهان.ولی عیدا همیشه همه جا شلوغه😒
t_m_l عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 13673 اااا خیلی دلم میخواد برم تا حالا نرفتم اصفهان.ولی عیدا همیشه همه جا شلوغه😒 خیلی شلوغ بود جات بودم اردیبهشت میرفتم چیز خاصی هم نداره تعداد جمعیت نمیزاشت اصلا شهرو ببینیم چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``