دوستان من اِرونا هستم ممکنه تعداد خیلیییییییی کمی من رو بشناسن. من به سوالات شما مثل پریودی، بارداری و... جواب میدم. از ساعت 1 تا 7 ساعت کاریمه و هر سوالی که داشتید جواب میدم. زیر تاپیک هایی که سوالی در این مورد ها هم داشتن جواب دادم. سوالات نی نی سایتی جواب نمیدم و کار من نیست.
دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو دوران پریودی وقتی درد شدید و غیر قابل تحمل کمر یا شکم میاد سراغمون
چه داروی گیاهی یا چه چیزی درد و کم میکنه؟ واقعا مشکل همیشگی منه
دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
در مورد ژل روان کننده توضیح بده لطفا ضرر یا عوارض اگه داره
ژل لوبریکانت مادهای روان کننده است که در موارد مختلف کارآیی دارد. شایعترین کاربرد این ژل در رابطه جنسی است. یکی از مشکلاتی که در هنگام رابطه جنسی ممکن است طرفین با آن روبرو شوند، درد زیاد است. این درد در خانمها شایع است و باعث پایین آمدن میزان رضایت در رابطه است.
عزیزم من پارسال عمل کورتاژ تشخیصی انجام دادم چون خونریزی زیاد داشتم و ضخامت داشتم از بعداز اون عمل پریودیام نامنظم شده و اصلا پریود نمیشم آمپول پروژسترون میزنم که بیاد سونودادم مشکلی نداشتم میخواستم بدونم چکار کنم؟
میشه بگی من الان نزدیک ده روز اقدام کردم پهلو درد شدید گرفتم خودم فکر میکنم عفونت دارم تا فعلا هم تنهام نمیتونم برم. دکتر چی بخورم چیکار کنم ضرر نداشته. باشه