2777
2789
عنوان

دوستان من ربات نیستم.

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 40 پست
جواب سوال من؟

عزیزم چون سوالها زیاده. میشه دوباره سوالت رو بپرسی؟ 

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
دوستان چون سوال ها زیاده لطفا کسی که جواب سوالش رو ندیده بگه و سوالش رو مجدداً بپرسه. 

سلام عزیزم من تنبلی تخمدان خفیف دارم میخوام هر چه زودتر حامله شم راهکار چیه؟ مثلا در بیست روز اینده میخوام باردار شم یا کمتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من تنبلی تخمدان خفیف دارم میخوام هر چه زودتر حامله شم راهکار چیه؟ مثلا در بیست روز اینده ...

فراموش نکنید که مهم‌‌‌ترین نکته در درمان‌‌‌ خانگی تنبلی تخمدان، ورزش‌کردن، داشتن رژیم غذایی مناسب و حفظ وزن ایده‌آل است. طبق تحقیقات انجام شده اگر حداقل 3 روز در هفته، 30 دقیقه ورزش کنید، تخمک گذاری و سطح انسولین شما تنظیم‌ می‌شود. لازم به ذکر است که طب سوزنی نیز‌ می‌تواند تا حدودی به بهبود PCOS کمک کند.

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
عزیزم چون سوالها زیاده. میشه دوباره سوالت رو بپرسی؟ 

گلم پارسال عمل کورتاژ تشخیصی انجام دادم به علت خونریزی شدید و ضخامت از اونوقت تا حالا پریودیام نامنظم شده ویا اصلا نمیشم باید آمپول پروژسترون بزنم که پریود بشم سونو هم رفتم سالم بودم

گلم پارسال عمل کورتاژ تشخیصی انجام دادم به علت خونریزی شدید و ضخامت از اونوقت تا حالا پریودیام نامنظ ...

انجام کورتاژ عارضه خاصی ندارد ، اما در مواردی ممکن است سوراخ شدن رحم توسط ابزارهای کورتاژ اتفاق بیفتد.عفونت نیز یکی از عوارض نادر کورتاژ بوده که ممکن است با درد زیر شکم و ترشحات بد بو بروز کند . در این موارد باید سریع به پزشک متخصص زنان مراجعه شود. عوارض کورتاژ در صورتی که توسط جراح زنان ماهر و توسط هیستروسکوپ انجام شود ، نادر خواهد بود.چسبندگی داخل رحمی نیز یکی از عوارض طولانی مدت کورتاژمی باشد.

انجام کورتاژ عارضه خاصی ندارد ، اما در مواردی ممکن است سوراخ شدن رحم توسط ابزارهای کورتاژ اتفاق بیفت ...

من میخوام امپول ازادساری بزنم به نظرتون واقعا لازمه یا نه همون ورزش خوبه

قبلنا پریود میشدم عین خیالم نبود ،خیلی برام عجیبه با اینکه نزدیک سی سالمه ،تازهههه دوران پریودیم شده ...

دقیقا منم همین شدم خیلی ناراحتم خیلی یعنی چی زن گنده و این رفتارا واقعا زشت برام  

چی بگم؟