2777
2789
عنوان

پولدار بشید

157 بازدید | 14 پست

سلام دوستان میتونید با نصب نرم افزار بلو به راحتی کسب درآمد کنید 

برای کسایی ک تو خونه هستم و نمیتونن بیرون برن برای کار کردن یا یه شغل دوم میخان عالیه 

اینجوریه ک نرم افزار بلو رو نصب میکنید 

قسمت کد معرف این کد رو می‌زنید NXFR2Q

و اهراز هویت رو انجام بدید و کارتتون رایگان میاد در منزل 

حالا قسمت خوبش این‌جاست ک با نصبش و وارد کردن کد معرف NXFR2Q نرم افزار یه کد معرف جدید به شما میده و میتونید با دعوت از دوستانتون نفری ۳۰ هزار تومان به کارت شما واریز بشه 

این کاملا واقعیه و کارتم اومد در خونه 

ولی لطفا کد معرف رو بزنید همین کدی ک نوشتم فقط ۲ رو حتما انگلیسی بزنید اینجا نمیشد من انگلیسی تایپ کنم 

یعنی اگه ۵ نفر از طرف شما و با کد معرف جدید ثبت کنن شما ۱۵۰ تومان دریافت می کنید 

سوالی داشتید بپرسید دوستان 

تو نون بنداز تو دریا...ماهی ندونه ...خداکنه میدونه ...♡

عزیزم وارد برنامه بلو که میشم  نام کاربری و رمز عبور من یادم رفتا چیکار کنم 

لینک ثبت نام سایت طلا که بابک هر دعوت ۵ سوت طلا میده و تا شنبه وقت داره https://my.hamedgold.ir/register?referral=7033

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله فقطم با همین کد معرفی ک شما نوشتید نصب کنن    

آره چون اگه با همبن کد نصب کنند ۳۰ تومن میاد به حساب من اگه کد معرف نزنن چیزی به حساب من نمیاد و کد معرف جدید هم بهشون نمیده

تبلیغ نکن ، اینا همش دزدی و کلاهبرداریه ، مثل شرکت‌های هرمی،….مدیون مردم میشی نفرینشون میفته پشت سرت ...

نه این چه حرفیه این یه بانک کاملا معتبره مثل همه بانک این نرم افزاری هم دارید نصب می کنید همراه بانک بانک هستش و این کاریه ک خود بانک برای تبلیغ بانکش راه انداخته و بدونید که اگه کلاهبرداری بود بانک مرکزی هیچ وقت همیچین بانکی رو تایید نمی‌کرد 

سمت این چیزا نرین چون باد آورده را باد میبره برا پول باید زحمت کشید از تخصص یا مهارت استفاده کرد ای ...

اشخاص زیادی مثل من هستن ک نمیتونن بیرون از خونه برن و درآمدی هم ندارن همین کار کوچیک به خیلی ها ممکنه کمک کنه در ضمن اینم یه جور تبلیغ اونم برای یه بانک معتبر 

پس بلاگر ها ک تبلیغ میکنن هم باد میبره 

واقعا چه حرفایی می‌زنید ها 

انگار اصلا تو این کشور زندگی نمی‌کنید 

این بانک چند سال ک افتتاح شده و خیلی ها تا حالا ازش کسب درآمد کردن و امثال مثل من ک تا حالا خبر نداشتن این تاپیک میتونه بدردشون بخوره 

اشخاص زیادی مثل من هستن ک نمیتونن بیرون از خونه برن و درآمدی هم ندارن همین کار کوچیک به خیلی ها ممکن ...

اره دیگه من پول بلاگر ها رو هم قبول ندارم اخه. ترجیح میدم پولم کم اما با برکت و حلال باشه. تا حالا چند تا بانک بودن که پول مردم خوردن عزیزم مگه تا حالا نشنیدی؟ بانکهایی که به ظاهر کاملا قانونی بودن. تو گوگل سرچ کنی برات میاره

الهی به امید خودت...  
اره دیگه من پول بلاگر ها رو هم قبول ندارم اخه. ترجیح میدم پولم کم اما با برکت و حلال باشه. تا حالا چ ...

بالخره هرکسی برای بهتر شدن کسب و کارش نیاز به تبلیغ داره بلاگر ها هم کلی هزینه میکنن تلاش میکنن 

فکر می‌کنید تولید محتوا و جذب مخاطب خیلی کار راحتیه 

یک بلاگر همه زندگیش میشه عکس گرفتن محتوا ساختن هزینه های زیاد بابت عکاسی و...

همه با هم خوب نمیشن همه با هم بد هم نمیشن بالاخره همه جا خوب و بد هست 

شما طرز فکرت اینه درست ولی شمایی ک مذهبی هستی و به نون حلال اهمیت میدید قضاوت کردن دیگران و نون کسی دیگر و آجر کردن منظورم بانک خودش گناهه پس شما هم کارتون درست نیس 

شما انجام نده ولی دلیل نمیشه بخواید نظر و عقایدتون و ک گاها شاید اشتباه باشه و به بقیه تحمیل کنید 

منم اینجا کسی رو محبور به انجام کاری نکردم همه چیز و صادقانه توضیح دادم هر کسی مایل باشه میتونه انجام بده 

بالخره هرکسی برای بهتر شدن کسب و کارش نیاز به تبلیغ داره بلاگر ها هم کلی هزینه میکنن تلاش میکنن  ...

اصلا ازین تیکه از حرفتون که گفتید مذهبی هستید ک به نون حلال اهمیت میدید فهمیدم بحث کردن باهاتون اشتباهه واطلاعاتتون خیلی کم و محدوده و طرز فکراتون هم ناشی از همینه!!

چون عزیزم حلال خوری هیییییییچ ربطی به دین و مذهب نداره. انسان باشی همه کارات درست میشه انسان نباشی حتی مذهب هم کاری رو درست نمیکنه.

موفق باشی🌱🌱

الهی به امید خودت...  
اصلا ازین تیکه از حرفتون که گفتید مذهبی هستید ک به نون حلال اهمیت میدید فهمیدم بحث کردن باهاتون اشتب ...

من بحثی با کسی ندارم گلم 

و اگر کاری کردم یا تاپیکی زدم یه نظر یا یه ایده بوده نخواستم کسی رو مجبور به کاری کنم 

شما هم دوست نداری انجام نده عزیزم 

و در ضمن منم میدونم انسانیت خیلی ولی اینکه این موضوع چه ربطی به این داشت و منو نمیشم 😅