2777
2789

من ۳۳ سالمه 

مجردم شغل دارم تحصیلات دارم و ظاهر متوسطی هم دارم 

خواستگارای ک برام میان معمولی هستن من خونه بابام زندگی معمولی ندارم بیشترش رو دارم .برای همین از خواستگارام خوشم نمیاد و یا اونایی هم ک خوبن معمولا به دلایل مختلفی کنسل میشه یا اونا خوششون نمیاد 

خودم اضطراب تنهایی دارم گاهی اما کنترلش میکنم ولی وقتی کسی حرفی بزنه کاملا به هم میریزم 

الان یک واسط ازدواج بهم زنگ زده مثلا از رو دلسوزی بهم میگه که حیفی  سنت میره بالا و پشیمون میشی .سخت نگیر من خیلی مضطرب شدم 

خب من وقتی دلم با خواستگار معمولی نیست وقتی شرایط خودم خیلی بهتره .. چرا باید آسون بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آسون نگیر. معقول بگیر. اگر ادم ازدواج هستی و بخوای اینجوری پیش بری شدیدا پشیمون میشی. اگر کلا ادم ...

خب اگه آسون هم بگیرم و با یع آدمی ازدواج کنم که قبولش ندارم اونطوری هم پشیمون میشم 

خب اگه آسون هم بگیرم و با یع آدمی ازدواج کنم که قبولش ندارم اونطوری هم پشیمون میشم 

اون ادمایی که قبول نداریو فقط از نظر مالی قبول نداری؟

اگ اینجوریه که خیلی بده

زندگی دو ستون داره یکیش زنه یکیش مرد،بنظرم دوتایی میتونید بسازینش

اون ادمایی که قبول نداریو فقط از نظر مالی قبول نداری؟ اگ اینجوریه که خیلی بده زندگی دو ستون داره ی ...

نه صرفا مالی 

حتی باهاشون صحبت هم میکنم میبینم دنیامون متفاوته 

ولی مالی هم هست 

چرا باید با کسی ازدواج کنم که همش چشمش دنبال حقوق من باشه شاید ی روز نخوام کار کنم 

من هم بچه بیارم هم کار خونه انجام بدم هم رو مسائل مالی کمک خرج باشم ؟

فعلا خیر دانشجوهم

انشاالله که بهترین ها براتون پیش بیاد 

ولی وضع اصلا خوب نیست 

پسرا اکثرشون هم طلبکارند هم انگار لطف کردن اومدن خواستگاری هم چشمداشت مالی دارند و هم تا دلتون بخواد توقع 

انشاالله که بهترین ها براتون پیش بیاد  ولی وضع اصلا خوب نیست  پسرا اکثرشون هم طلبکارند ه ...

اره متاسفانه همچین چیزی خیلی باب شده

فشار مالی اونقدر زیاده که مردها از اون مردونگی فطری خودشون دور شدن و چشمشون به پول زن و خانوادست

من که تا الان ۳۳ هستم و بهترین روزا رو تنها گذروندم 

فکر می‌کنی از این به بعد هم میتونی ؟اگه میتونی حرفی ندارم ولی خواهرانه بهت میگم زیاد سخت نگیر شرایط مالی اولویتت نباشه میتونین باهم ی زندگی خوب بسازین 

لا إله إلّا اللّه