2777
2789

چرا نمیتونم عکس بدم؟ وای از صبح هرکار میکنم عکس آپلود نمیشه حتی  اسکرین 

بچه ها شلوار بوت کات جین زغالی شیک تره یا دمپا چاک زغالی جین؟ نمیتونم عکسشون اپلود کنم

کاربری برای من و خواهرم هست.

من از دست نی نی یار یک کلافمممم 

@niniyar_3  

من به کی بگم چطوری بگم نی نی یار حذف تاپیک رفته رو اعصاب همه؟؟؟ 

هفته ای میتونیم ۳ تا تاپیک پاک کنیم به زوررررر یکی پاک میکنه 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا

تاپیک پاک نمیکنه؛!! 

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

من از دست نی نی یار یک کلافمممم  @niniyar_3     من به کی بگم چطوری بگم نی نی یار ...

اره والا. خیلی وقتااااا هم توی همون تایم محدود بازم تاپیک بستست. فقط یه تاپیک حذق تاپیک وجود داره یا چندتاس؟

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)