2777
2789
عنوان

دوستای که بچه عروسی تون دعوت نمی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 32 پست

نو پرابلم

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

من مشکلی ندارم..ولی عروسی من تو کل فیلم و عکسها یه دختر بچه با لباس خالخالی وسط بود..یا چسبیده بود به من ..اصلا حس کردم این بچمه،لحظه آخر هم که می‌خواستیم از تالار بریم با مامیخاست بیاد تو ماشین عروس ...

درست میشه دایی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی مختار هست که چه کسی رو دعوت کنه 

همونطور مختار هست دعوت رو بپذیره بره یا نه 

کسی که شرایط نداره و بچش اذیت میشه واجب نیست که نره بخاطر یه عروسی آسیب نزنه به بچه 

اگه کسی هست که خیالتون راحته بچه پیشش راحته و بهش خوش میگذره زنو شوهری برید کیف کنید😁

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
من مشکلی ندارم..ولی عروسی من تو کل فیلم و عکسها یه دختر بچه با لباس خالخالی وسط بود..یا چسبیده بود ب ...

دنیا با همین اتفاقات غیر منتظره شیرین میشه 

با همین همدلی ها مهربونی ها 

با همین گذشت ها 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
به هرحال ممکنه نق زدن های خاص خودتون رو داشته باشید کم حوصله باشید و همش بخوان رعایت حال شمارو بکنند ...

نه 😃

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

من خودم میونه خوبی با بچه ها ندارم 

ولی واقعا نمی‌دونم کی مد کرده بچه ها نباید عروسی برن 

والا خودمونم بهترین خاطراتمون برا عروسی هایی هست که بچگی می‌رفتیم 

و در  هر حال روی اجتماعی شدن بچه و درک کردن آداب و رسوم تاثیر بسیار مثبتی میزاره

دیگه خانواده ها هم باید مراقبت کنند و تذکر داده باشه 

اسی 

عروسی برادرم انقدر این‌ بچه ها اذیت کردن من اخر سر گریه میکردم

فیلم بردار عاصی شده بود 

خیلی حرص خوردیم

پدرو مادراهم اصلا توجه نمیکردن

روی لباس عروس نوشابه ریختن

هدیه های رو میزو برمیداشتن

ما نمیدونستیم برقصیم یا بچه‌نگه داریم

هر کسی مختار هست که چه کسی رو دعوت کنه  همونطور مختار هست دعوت رو بپذیره بره یا نه  کسی ...

بله هرکس مختاره 

اما اگه قرار باشه همه تنها منافع خودشون رو در نظر بگیرن چی ؟ 

هعییی به کجا رسیدیم 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

من عروسیم بچه ها هم بودن چون بچگی خودم یکی از علاقه مندی هام عروسی رفتن بود معمولا هم ساقدوش فامیل بودم بچگیام ولی خوب اینکه پدر مادر حواسشون باشه مخصوصا موقع هایی که رقص دونفره هست خلی مهمه خوشبختانه تو عروسی ما همه رعایت کردن

خوب خلاصه که اکثر پیرزنای آینده باشعور از آب در اومدن 

لطفاً اگه دعوتتون هم کردن نرید چون زوری بوده ❤️❤️❤️

بله هرکس مختاره  اما اگه قرار باشه همه تنها منافع خودشون رو در نظر بگیرن چی ؟  هعییی به ...

همه آدما همینن!!!!!

شما همین الان به نفع عروسیتون دارید بچه ها رو حذف میکنید!!!!!

طرف نمیاد بخاطر یه عروسی بچش رو بذاره یه ظهر تا شب یه جا 

جدا از بچه که کلافه میشه اون بنده خدا پدر و مادر بزرگ ها هم اذیت میشن 

به بقیه فامیل خواهر و برادر هم که اصلا نباید سپرد

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤