2777
2789
عنوان

دوستای که بچه عروسی تون دعوت نمی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 32 پست
اسی  عروسی برادرم انقدر این‌ بچه ها اذیت کردن من اخر سر گریه میکردم فیلم بردار عاصی شده بود&n ...

من حس میکنم اونا که تو عروسی اذیت شدن از بچه ها از طایفه های بزرگ هستن که خیلی پر جمعیتن 

وگرنه عروسی هایی که من رفتم تنها کسیایی که اذیت نداشتن بچه ها بودن واقعا سرشون گرم بود به رقص و خوردن بازی 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
همه آدما همینن!!!!! شما همین الان به نفع عروسیتون دارید بچه ها رو حذف میکنید!!!!! طرف نمیاد بخاطر ...

کجا بزارن بقیه هم می گن به ما چه بچه خودته مسیولیتش با خودته 

درد و مادر هم مجبور میشن نیان دیگه ؟

من نمی گم بچه هارو دعوت کنید اما وقتی پایه سن گذاشتید لطفاً شما هم مراعات کنید 

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا بزارن بقیه هم می گن به ما چه بچه خودته مسیولیتش با خودته  درد و مادر هم مجبور میشن نیان دی ...

عزیزم من خودم رو میگم 

بنا به دلایلی شرایط ندارم بچم رو به کسی بسپارم !!!

بخاطر این موضوع دعوت رو قبول نمیکنم و تبریک میگم و اعلام میکنم نمیام .نه اینکه نخوام نمیتونم خب!

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤