2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گیلانم هوا عالیه  هنوز برفا رو زمینه ولی هوا سررد نیست خوبه  ولی فصل بهار مخصوصا اردی ...

آره عزیزم پاییز و بهار زیاد اومدم ولی خیلی وقته مسافرت نرفتیم، از حوصله رفتم گفتم قبل ماه رمضون اگه میشه چندروز بیایم

آفتابه ولی سرد چون تو ارتفاعات برف هست طبیعت خشک نیست نزدیک بهاره کم کم داره سبز میشه

مرسی عزیزم،میتونی یه جای بکر رو معرفی کنی که تو ارتفاعات هم نباشه،به قول خودت سرد نباشه

کجای شمال دقیقا میخواید برید؟ من گیلان رشتم

فرقی نداره عزیزم،اتفاقا همیشه اومدیم رشت ،عاشق اونجام،به اصفهانم نزدیکتره ولی مثلا بیشتر رفتیم ماسال که حتما اونجا الان خیلی سرده

میتونی عزیزم جایی رو معرفی کنی،چون زیاد تایمم نداریم که بخوایم بگردیم برای مکان

قربونت  

عزیزم چه جور جایی مد نظرت هست  ییلاق دوسداری یا کنار ساحل 

گیلان ؟ یا مازندران ؟

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
قربونت   عزیزم چه جور جایی مد نظرت هست  ییلاق دوسداری یا کنار ساحل  گیلان ؟ یا مازن ...

ساحل نه عزیزم، یه جایی که بافت روستایی داشته باشه،شهرشم فرق نمیکنه،فکر کنم گیلان و مازندران فاصله شون تا اصفهان تقریبا یکی باشه