2777
2789
عنوان

بچه ها دلداریم بدین😭😭😭😭

163 بازدید | 18 پست

خیلی حالم بده خیلی تحت فشارم نزدیک ۴۰سالمه سالهای اخر شانسم واسه استخدامیه شوهرم واسه سرکار رفتن اذیت میکرد تازه نرم شده منم امسال دوتا ازمون استخدامی رو شرکت کردم 

نکته ی تلخش برام اینجاست که ازمون اخر فروردین یک شغل و فقط رشته منو میخواست یک شغل دیگه نزدیک ۳۰۰تا رشته فک کنم میگیره منم با حال خوب رفتم کافی نت بیشعور گفت اون خوبه بالا نمیاد حتما برداشتنش تو اون یکی دیگه اسممو نوشتم حالا میبینم مردیکه بیسواد اشتباه کرده از دست دادم یک فرصت عالی یک فرصت نااااب برای سرکار رفتنو با یه حرکت بیشعوری از دست دادم تا میام تمرکز کنم بخونم یادم میاد قلبم درد میگیره بغضم میخواد خفم کنه

عزیزم این حربه شیطون واسه از دست دادن فرصته اصلا بهش فکر نکن بعد اینکه به ازای تاهل وفرزندهم به سن افزوده میشه یعنی فکر میکنم چون متاهلی سال دیگم بتونی شرکت کنی بهش فکر نکن

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....

دوستم هیچ اتفاقی بی دلیل نیست قطعا شرایط بهتری منتظرته و اینکه همیشه به یکجا اکتفا نکن دو سه جا بپرس امتحان کن و یه چیز برام جالب بود مگه تا ۴۰سالگی استخدام دارن ادارات و ارگان ها من پارسال ۳۵بودم رفتم میگفت نمیشه البته من خودمم بیخیال بودم یعنی خیلی برام مهم نبود اما الان شما گفتی تعجبب کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم هیچ اتفاقی بی دلیل نیست قطعا شرایط بهتری منتظرته و اینکه همیشه به یکجا اکتفا نکن دو سه جا بپرس ...

اره از پارسال قانون عوض شده واسه آپ وتا۴۰برای لیسانس میگیرن 

دوستم هیچ اتفاقی بی دلیل نیست قطعا شرایط بهتری منتظرته و اینکه همیشه به یکجا اکتفا نکن دو سه جا بپرس ...

دقیییییقااااا بهت بگم چقدرررررر اول به اون مرده بعد به خودم فحش میدم که چقدر عجله ای ثبت نام کردم بدو بدو دویدم خونه بچه ها میرسیدن  باید نهار بخورن گشنشونه چقددررررر من بدبختمممم

خیلی حالم بده چرا راه مستقیم به هدفو ازم گرفت یه راه مارپیچ گذاشت

توچه میدونی اون را به هدف میرسید یا نه اگر ۳۰۰تا ظرفیت داشته به جاش رقابتشم فوق العاده زیاده من چند ماهه دارم واسه اموزگاری میخونم ولی انقد رقابت زیاده معلوم نیست چی بشه

توچه میدونی اون را به هدف میرسید یا نه اگر ۳۰۰تا ظرفیت داشته به جاش رقابتشم فوق العاده زیاده من چند ...

ایشاله قبولی من یه ماهه دارم میخونم امیدی ندارم نمیدونم همش میگم اگه اون میشد سال دیگه کارمند بودم مطمئنم😭😭