2777
2789
عنوان

بچه ها دلداریم بدین😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 18 پست
ایشاله قبولی من یه ماهه دارم میخونم امیدی ندارم نمیدونم همش میگم اگه اون میشد سال دیگه کارمند بودم م ...

عزیزم باور کن فقط داری فرصت ازمون بعدی از خودت میگیری با این حرفا بعدم مگه نمیگی بچه داری پس اخرین سالی نیست که میتونی شرکت کنی سال دیگم هست

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باور کن فقط داری فرصت ازمون بعدی از خودت میگیری با این حرفا بعدم مگه نمیگی بچه داری پس اخرین س ...

اره ولی میگن هر سال سختتر و ظرفیت کمتر میشه خاک تو سرم که اینقدر هول این زندگی کوفتی و شوهر و بچه و شام و نهارشونم😭

اره ولی میگن هر سال سختتر و ظرفیت کمتر میشه خاک تو سرم که اینقدر هول این زندگی کوفتی و شوهر و بچه و ...

نه اینطوری نیست عزیزم بعدم درمورد همسرت وبچه هات اینطوری نگو چه بسا که همونا با امتیازی که واست تو ازمون دارن باعث قبولیت شن بنظرم داری ناشکری میکنی

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....