2777
2789
عنوان

علت خودکشی پزشک ها کامل بخونید لطفا ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 2999 بازدید | 137 پست
بود البته ما که پزشک خوب نمیبینیم

بود،🙄🙄🙄 هست عزیزم انگار شما در جریان نیستی شما برو خارج اگر بگی ایران عمل کردم یا هر چیزی اونا قبول دارن ولی کشورهای دیگه رو نه .از خیلی جاهای دنیا میان اینجا برای درمان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط پز داره

😐😐در این حدم نیس

اهمیت شغلیش خیلی زیاده

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

نه اتفاقا باید هوش و استعداد و دقت زیاد داشته باشیکسی که با 5بار خوندن کامل حفظ میشه و حافظه خوبی دا ...

فرق میکنه ولی با ساعت بالا میتونی جبران کنی آدم هست روزانه رتبه سه رقمی چنتا افتاده داره معدلش پایینه از اونور آدم داریم با پنج هزار و تعهدی معدل ۱۸ و همیشه الف

به نظر من پزشکی شغل بسیار حساسیه چون به صورت مستقیم مسئولیت جان آدم ها رو داره و یه اشتباه میتونه منجر به فاجعه بشه مثال می زنم شما خیاط باشی خطا کنی نهایت یه پارچه هرچند گرون خراب میشه اما اگه دکتر باشی خطا کنی چه بسا یه نفر از دنیا بره که هم به لحاظ قانونی هم به لحاظ روحی خیلی تاثیرش مخرب تره و دکتر شدن کار هرکسی نیست و روحیه قوی و علاقه زیاد می طلبه به خصوص دوره رزیدنتی و دردسرها و کم خوابی هاش واقعا هرکسی رو دچار فشار روحی می کنه. تو جامعه ما بعضی پدر و مادرا برا اینکه بگن بچه ما دکتره فشار میارن به بچه ها که برو پزشکی لعنت به این اخلاق ما که فقط برای دیگران زندگی می کنیم

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
یه بار بیا یه درس و پاس کن ببین میتونی دو بگیری چه برسه به اینکه نخونی پاس شی

یه حرفایی میزنن ادم به شعورش بر میخوره😑

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

منظور ما قبول شدن نیست واس اینکه پزشک خوبی باشی باشید باهوش باشی باهوش باشی بهت سخت نمیگذره و لذت می ...

استارتر نمیدونم چرا گیر دادی به هوش فقط

درسته هوش تاثیر داره..پسر خالم من بشدت باهوشه دوران راهنمایی و دبیرستان تیزهوشان درس میخوند..اتفاقا پزشکی هم قبول شد..ولی خیلیییی درس میخوند شبانه روز..حتی الان که قبول شده باز هم بیشتر از قبل درساشو میخونه و مطالعه داره...مهم تر از هوش پشتکار و اراده هستش...

من ادم باهوش تیزهوشانی میشناسم که اصلا دل به درس خوندن نداد و تهشم رفت نظام...تو هرکاری اراده و پشتکار حرف اولو میزنع.

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

یکی میشناسم انقد پدر و مادرش تو گوشش زمزمه کردند و حتی تو همه جمع ها میگفتن دختر ما پزشک میشه خانم د ...

انقدر دلم میسوزه برا اینجور آدما 

بچخ ها رو بدبخت میکنن من خوددم با پزشکی حالم خوب نیست 

فرق میکنه ولی با ساعت بالا میتونی جبران کنی آدم هست روزانه رتبه سه رقمی چنتا افتاده داره معدلش پایین ...

مغز انسان نسل به نسل روز به روز در حال تکامل هستش یعنی نسل های ما و بعد ما همگی از هوش بالایی برخوردارن..اینکه توی این دوران از کلمه کم هوش و خنگ برای کسی استفاده کنم نهایت کم شعوریه .😄

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

فقط پز داره

ببین اتفاقاً کسی پزشک مردمی میشه که پز نداشته باشه پزشکی بیشتر از رشته های دیگه نیاز به تواضع ، دلرحمی و دلسوزی و... داره اکثر پزشکان خوب هم چنین شخصیتی دارن .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

بود،🙄🙄🙄 هست عزیزم انگار شما در جریان نیستی شما برو خارج اگر بگی ایران عمل کردم یا هر چیزی اونا قب ...

هست ولی کم هست نمیگم که کلا نیست 

شما تاپیک رو کامل بخون 

واس همین میگم هر ننه قمری پزشک نباید بشه