2777
2789
عنوان

کدومش بهتره؟

142 بازدید | 5 پست

میکاپ یه ارایشگاه که کارش خوبه که ساده ترین ارایشش از ۶۰۰شروع میشه و یا میکاپ یه ارایشگاه که کارش انچنانی نیست و ساده ترین ارایشش ۲۵۰هست و منم نهایتا بتونم ۷۰۰هزینه کنم به نظرتون همون اولی رو برم با ارایش ساده یا دومی با یه ارایش مفصل که همون ۷۰۰بشه؟

تعداد رای : 17
نظرسنجی
۱
15
88%
۲
2
11%

چند وقت پیش عروسی داشتیم ومن تو همین دوراهی بودم،،، اخر رفتم اون ارایشگاه معمولیه و گفتم ویژه برام میکاپ کن،،، اطرافیان هم رفتن اون ارایشگاه معروف با ارایش ساده،،،،، یعنی صورت من افتضاح بود ها بعدی یک ساعت ارایش چشمم کلا ریخت بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت پیش عروسی داشتیم ومن تو همین دوراهی بودم،،، اخر رفتم اون ارایشگاه معمولیه و گفتم ویژه برام م ...

ارایش ساده اینی که من میگم میگه صورت رو کانتور نمیکنه فقط کرم پودر و رژ و ریمل و خط چشمه سایه رم نمیدونم بزنه یا نه به نظرت بدون کانتور خوب میشه?

فقط مواظب باش جایی نری ک بعد میکاپ ترجیح بدی بیای خونه صورتتو بشوری خودت آرایش کنی🥴

این موضوع برا اطرافیانم خیلی پیش اومده برا خودم اصلا پیش نیومده چون کلا  به جز عقد و عروسیم تا حلا ارایشگاه برا میکاپ  نرفتم خداکنه برا من پیش نیاد😂😂

این موضوع برا اطرافیانم خیلی پیش اومده برا خودم اصلا پیش نیومده چون کلا  به جز عقد و عروسیم تا ...

ولی برای من پیش اومده برای همین میگم جایی ک ارزونه ولی ب کارش مطمئن نیستی رو انتخاب نکن