2777
2789
عنوان

عذاب وجدان داره منو میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 66 پست
نع اصلا و به هیج وجه نگو .مرد جماعت زنی که براشون پول میده رو دست کم میگیرن و براشون خرجی نمیکنن .عذ ...

بخدا تازه تازه دارم پس اندازو یاد میگیرم قبلا جمع میکردم تقدیمش میکردم از وقتی خیانت کرد جمعش کردم دیگه میگم از کسی قرض گرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پولاتو جمع کن بریز تو یه کارت دیگه همیشه پس انداز مخفی داشته باش نزار بفهمه وگرنه ازت میگیره شوهر اصلا طلا هم باشه واجبه که زن واسه خودش پولی داشته باشه پشتوانه

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!
نه کلا یه تومن دوتومن جمع میکنم میزارم توکارتم بمونه احیانا لازم داشت میدم بهش ولی نمیگم مال خودم بو ...

بهترین کاره عزیزم خدا ی نکرده شب نصف شبی اتفاقی بیماری دکتری اصلا مهمونی خرید واجبی

چقدر تو دیگه خوش قلب و ساده ای، نه نگو لازم نی که همه چیزو برا شوهرت بگی اینجوری دیگه بهت اعتماد نمی ...

بخدا قبلا جمع میکردم دلم براش میسوخت میدادم بهش تازه کیف میکردم خودم ولی رفت بهم خیانت کرد 😔

پولاتو جمع کن بریز تو یه کارت دیگه همیشه پس انداز مخفی داشته باش نزار بفهمه وگرنه ازت میگیره شوهر اص ...

اره تازه تازه دارم یاد میگیرم بابامم بهم ۲ تومن عیدی داد بهش نگفتم چون فهمیدم چششو میدوزه به اون

بخدا قبلا جمع میکردم دلم براش میسوخت میدادم بهش تازه کیف میکردم خودم ولی رفت بهم خیانت کرد 😔

پولاتو جمع کن برای خودت زن همیشه باید پس انداز داشته باشه اگه الآنم به شوهرت بگی پول مال خودت بوده پولتو دیگه بهت نمیده عزیزم انقد ساده نباش مردا خیلی زرنگ تر از این حرفان

بخدا تازه تازه دارم پس اندازو یاد میگیرم قبلا جمع میکردم تقدیمش میکردم از وقتی خیانت کرد جمعش کردم د ...

دیدی گفتم مرد جماعت همیشه یه ریگی تو کفششون هست .همیشه باید واسشون خرج تراشید تا سرشون با کار کردن و سگ دو زدن گرم بشه تا نرن سر وقت یه زن دیگه.خواهرم واسه چنین مردی اصلا فداکاری نکن .پولاتو جمع کن واسه خودت یه روزی به دردت میخوره .