2777
2789

الان خوندم که باعث امبولی میشه مصرفش متاسفانه من الان تازه فهمیدم یکشنبه هم عمل دارم خیلی خطرناکه؟موندم چرا دکتر حرفی نزد حتی ازمایشگاه هم رفتم آزمایش بدم گفتم ولی چیزی بهم نکفتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از  قرص رو از امشب قطع کنید و  فردا با پزشکتون تماس بگیرید. 

معمولا حاوی استروژن هستن و خطر آمبولی ریه نداره. بیشتر برای اعمال زیبایی بدن مطرحه ولی باز هم حتما با پزشکتون صحبت کنید و قبل از عمل هم به متخصص بیهوشی بگید. 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

عزیزم از  قرص رو از امشب قطع کنید و  فردا با پزشکتون تماس بگیرید.  معمولا حاوی استرو ...

مرسی عزیزم 

من الان دوروزه نخوردم قرص رو اگه اون چهارروزم نخورم میشه در کل ۶روز به نظرتون از فردا ورزش کنم اخه سیگارم میکشیم که از امشب قطع کردم

مرسی عزیزم  من الان دوروزه نخوردم قرص رو اگه اون چهارروزم نخورم میشه در کل ۶روز به نظرتون از ف ...

آره عزیزم یک هفته قبل از عمل قرص ضد بارداری قطع کنید مشکلی نداره، پریود هم شدید مهم نیست به کلینیک بگید بهتون پد و شورتکس همراه لباس عمل میدن. فقط سیگار و قلیون اصلا تا حداقل ۲ ماه مصرف نکن، 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

مرسی عزیزم  من الان دوروزه نخوردم قرص رو اگه اون چهارروزم نخورم میشه در کل ۶روز به نظرتون از ف ...

عزیزم محض احتیاط ورزش و فعالیت بدنی سنگین هم از ۳ روز قبل انجام ندید که متابولیسم بدنت بالا نره، بعد از عمل هم تا ۲ هفته وسیله بالای ۵ کیلو بلند نکن، از ۲ ماه بعد بدنسازی ملایم و بعد از ۳ ماه هم محدودیت نداره، البته که شیرجه داخل آب تا یکسال بعد از عمل ممنوعه، انشالله نتیجه عملت هم همونی بشه که میخوای ❤️