2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😔

169 بازدید | 13 پست

امروز یه آزمونی داشتم که قبول نشدم بعدش شوهرم دعوام کرد عصبانی شد و داد زد و شروع کرد به نصیحت کردن، من واقعا خودم به اندازه کافی ناراحت بودم اینجور که گفت واقعا دلم گرفت ، من همه تلاشمو کردم اما بنظرم هیچی مهمتر از آرامش ما نیست ارزش نداره دل کسی رو با حرفامون  بشکنیم من شخصا وقتی ناراحته یا مشکلی داره سریع جو رو عوض میکنم میگم فدا سرت یا اشکال نداره ارزش‌ غصه خوردن نداره ولی اون... کاش بجای اذیت کردن با حرفامون لااقل اگه دلگرمی نمیدیم حرفای ناراحت کننده نزنیم ، من خودم به اندازه کافی روحیم خراب شد، با این حرفاش واقعا شکستم الانم اون خوابه منم دارم گریه میکنم ، جوابشو هم ندادم سکوت کردم و بغض 😔 حق با منه یا اون ؟ حالم خیلی خرابه😔

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت نباش عزیزم همه شوهرا یه تختشون کمه

آره ولی درست نیست واقعا جواب این دل شکسته رو کی میخواد بده

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
منم دلم گرفته رو ندونم کاری های بعضیا اههه خدایا 🤦🤦💔💔

😔😔😔😔

منم دلم گرفته ، الان باید مشغول تدارک سال نو بودم و تقدیرم اینه که رو تخت بخوابم 

بخواب حالت که بهتر شد تدارک هم میبینی

آره ولی درست نیست واقعا جواب این دل شکسته رو کی میخواد بده

عزیزم میدونی شوهر من کارش یه  شهر دیگست

دلم تنگ میشه دوروز پشت سر هم بهم توهین کرد

یک روزش گفت ریختت نبینم یکبارشم گفت قیافه گ ه ت

نبینم زنگ نزن انقدر دلم شکست چون من دلتنگ بودم

ولی اون بد جواب داد از ۱۲ ظهر زنگ نزدم دیگه تا

یکساعت پیش خودش غلط کردن افتاد توهم بی محلی کن 

خودش میاد سمتت

عزیزم انشاالله که همه بیماران شفا پیدا کنن، فعلا در حال درمانم ... شیمی درمانی میشم 

الهی 🥺 انشاالله که خیلی زود خوب بشی واست ایه الکرسی میخونم عزیزم