2777
2789

خدایا به حرمت همه بنده های خوبت بچمو سالم بزار بغلم به حرمت همه بنده های آبرو دارت اجازه بده این بچه برام بمونه به حرمت آقا جونی که یه عمر با سختی نون حلال درآورده و الان ازت سلامتی بچه منو خواسته بخاطر مامان و بابام که دو ساله خون به جیگرشون کردم بخاطر همه بچه کوچولوهای پاک و بی‌گناهی که ازت خواستن بهم یه نینی بدی بخاطر شوهرم که پیر شده اما با این نی نی جون دوباره گرفته خدایا بخاطر زندگی که دوسش دارم این بچه رو بهم ببخش من به همه گفتم که  این بچه معجزه ی قشنگ خودت برام بوده تو رو به همه ی معصومین قسم خودت این معجزه رو سلامت بزار توی بغلم 

خدایا تو رو به رقیه و علی اصغر امام حسین قلب بچم تشکیل شده باشه و یه عمر به سلامت براش بنده.

خانما خیلیاتون توی همین نینی سایت برای مادر شدن دعا کردید میشه خواهش کنم برای سلامت نی نیم هم دعا کنید مطمئنم خدا دعاهاتون در حق من رو مستجاب میکنه

با دعات اشکم دراومد.. خدا برات نگهش داره.. استرس نداشته باش بسپار ب خدا 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توکلت علی الله 🤲🤲🤲

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته من خودم بعد ۲ تا سقط با کمال ناباوری باردار شدم و الحمدلله یه گل سالم و زیبا بهم هدیه کرد لطف خدا خیلی بزرگ هست بیشتر از انچه که ما فکر کنیم فقط آرامش ات رو حفظ کن و بخدا ایمان داشته باش 

صلوات حضرت زهرا رو زیاد بفرست و واقعا نگران نباش میری میبینی قلبش تشکیل شده قد و بالاشو واست اندازه میزنه صدای قلبشو می‌ذاره گوش بدی 

فکر منفی نکن دعا می‌کنی هم مثبت دعا کن خدایا شکرت که مراقب بچه م هستی من این بچه رو برای رضای تو تربیت میکنم برای ظهور امام زمان تربیت میکنم از لحظه اولین نفسش من به نیت نزدیک شدن به تو تربیتش میکنم 

یعنی همون دعایی رو در حق بچه ت بکن که مادر حضرت مریم وقتی باردار نمیشد در حق بچه آینده ش کرد و معجزه شد و خدا حضرت مریم رو بهش بخشید که انقدر رشد یافته بود که به اون زیبایی یک پیامبر ازش زاده شد

اینطوری حق رو به گردن بچه ت کامل کردی و دیگه خدا می‌دونه و این بچه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85