2777
2789
الان خواهر. مادرشوهرم این طوریه اون ۸ ماه خوب بود الان اول شوهر منو میدونه بعد شوهر خودشو منم یه غری ...

خدا صبرت بده خواهر من که ب شوهرم گفتم یا من یااون مادرت ینی اینطوری بگم واسم راحتتره که دوست دختر داشته باشه تا با مادرش ی کلمه حرف بزنه اوایل گوش نمیکرد بعدوقتی دید جدیم دیگه حتی با مادرش چشم تو چشمم نشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینطوره من شرایطی مشابه استارتر دارم و خیلی خونواده خوبین و احترام میذارن و ناهار و شامم رو ...

اخ منم ارزوم بود اون موقع بتور میکنی تو اون ۸ ماه فقط یه بار با شوهرم غذا دوتایی خورده بودیم همیشه دورمون سی چهل نفر ادم بودن خوشحالم که اون روزا گذشت

حتماخواهرشوهرحسودنداری😅

خواهر شوهر کوچیکم وقتی عقد بودم الکی بحث و دعوا راه مینداخت حسود بود ولی الان که ازدواج کرده گاهی بهش میگم خودش خندش میگیره و خجالت میکشه از کارایی که میکرد 😅

در کل خوبن کاری بهم نداریم 

اخ منم ارزوم بود اون موقع بتور میکنی تو اون ۸ ماه فقط یه بار با شوهرم غذا دوتایی خورده بودیم همیشه د ...

با اینکه خانواده همسرم بسیار محترم هستن و همسرمم مرد خوبیه ولی بعد از دو سال و نیم که از ازدواجمون میگذره، هنوزم آرزوی دونفره غذا خوردن دارم و به ندرت پیش میاد که دو تایی غذا بخوریم.

دیگه خودمو زدم به بی خیالی و سعی میکنم بهش فکر نکنم چون شرایطم تغییر نمیکنه هیچوقت...

معلومه یه ادم خیلی برون گرا و عاشق جمعی من تاپیکتو‌خوندم نفسم گرفت از بس بدم میاد از محیط جمع 😂

اتفاقا اصلا همیشه خجالتی بودم و سربه زیر با بچه های خواهرشوهرام سرم و گرم کردم از خانواده ۴ نفره بری خانواده ۴۰ نفره خیلی سخته اوایل گریه میکردن ولی بعدش خودمو باهاشون وفق دادم

خوش به حالتون ۸ماه چیزی نبوده که من ۱۳ ساله  دارم زندگی میکنم به خدا بریدم دیگه مجبورم چون نه خ ...

ای بابا ۱۳ سال سختی کشیدی عزیزم نمیتونید وامی چیزی بردارید حداقل یه خونه اجاره کنید بخدا از اعصاب خوردی بهتره

معلومه خیلی خانواده خوبی هستن قدرشون رو بدون، وگر نه میگفت مگه من خدمتکارم هی بپزم عروس بیاد بخوره ب ...

اره اون موقع هرکاری میکردن ولی الان مستقل شدم عوض شدن همه اون کارا برا این بود من پیششون بمونم