2777
2789
عنوان

آبجیم بچمو زد...

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 53 پست

فقط من موندم تو چجوری سکوت کردی و به اشاره بقیه ساکت شدی من بودم خون بپا میکردم هر چند با شناختی که همه از من دارن جرات ندارن به بچم بگن بالا چشمت دو ابرو خودم بچه بودم انقدر مورد ظلم و خشونت قرار گرفتم واسه همین شدید حساسم کسی حق نداره به بچم بالاتر از گل بگه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه ت بچه ی اونو میزنه حق داره ناراحت شه

شما هم جلوی بچه تو بگیر

پسر داداشم دخترمنو میزنه گاهی که دخترم رو یهویی میزنه دوست دارم تنها باشه ایقد بزنمش ولی بعد از چند دقیقه این حس میپره و دوباره کلی دوسش دارم

خیلی عجیبه که تاحالا رابطتو محدود نکردی

عجیب تر اونجاست که نشسته خواهرش جلو چشمش بچش و زده و فحش داده 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ولی نزار بچت بچه خواهرت بزنه .قبل زدن پاشو بگیرش ن حین زدن.

خب سرعت عملشون زیاده یامیبینی من اون یکی اتاقم یااوناتوحیاط بحث میکنن تامن برسم دیرشدع البته بچه اونم کم نمیاره ازخودش دفاع میکنه ومیزنه

ول کن مامان آبجیاتو

ازبچت حمایت کن براش یه تکیه گاه محکم باش 

اون الان حس میکنه خیلی مظلومه و هیچ حامی ای نداره 

همیشه باید از بچت طرفداری کنی تا عقده ای بار نیاد

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد