همیشه پسرم وبچش باهم بازی میکنن دعوامیکنن دودقه بعدش خوب میشن باهم کسی هم دخالت نمیکنه ولی امان ازروزی ک آبجیم باشه تواون جمع اینقد بچمومیچزونه تااخر گریه بچمو درمیاره بچه خودش فقط فحش میده بچه من میگه فحش نده میره میزنتش این وسط من میرم بچمو میگیرم ک نزنتش ب اونم میگم خاله فحش نده ولی ابجیم ی سره رفت زد بچمو و هرچی لایق خودش بود بار پسرم کرد مامانم وابجیا هم بودن ب من اشاره کردن توحرف نزن ماخودمون میشناسیمش میدونیم اخلاق گندشو ولی من میخوام ی درس درست حسابی بدم بهش ک اینقد روبچه من زوم نکنه همیشه وهرجاببیندش عذابش میده باحرفاش پسرمم فقط حرص میخوره وگریه
فقط من موندم تو چجوری سکوت کردی و به اشاره بقیه ساکت شدی من بودم خون بپا میکردم هر چند با شناختی که همه از من دارن جرات ندارن به بچم بگن بالا چشمت دو ابرو خودم بچه بودم انقدر مورد ظلم و خشونت قرار گرفتم واسه همین شدید حساسم کسی حق نداره به بچم بالاتر از گل بگه
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عجیب تر اونجاست که نشسته خواهرش جلو چشمش بچش و زده و فحش داده
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا