همیشه پسرم وبچش باهم بازی میکنن دعوامیکنن دودقه بعدش خوب میشن باهم کسی هم دخالت نمیکنه ولی امان ازروزی ک آبجیم باشه تواون جمع اینقد بچمومیچزونه تااخر گریه بچمو درمیاره بچه خودش فقط فحش میده بچه من میگه فحش نده میره میزنتش این وسط من میرم بچمو میگیرم ک نزنتش ب اونم میگم خاله فحش نده ولی ابجیم ی سره رفت زد بچمو و هرچی لایق خودش بود بار پسرم کرد مامانم وابجیا هم بودن ب من اشاره کردن توحرف نزن ماخودمون میشناسیمش میدونیم اخلاق گندشو ولی من میخوام ی درس درست حسابی بدم بهش ک اینقد روبچه من زوم نکنه همیشه وهرجاببیندش عذابش میده باحرفاش پسرمم فقط حرص میخوره وگریه
خب سرعت عملشون زیاده یامیبینی من اون یکی اتاقم یااوناتوحیاط بحث میکنن تامن برسم دیرشدع البته بچه اون ...
به بچت بگو اصلااا نزنه.ولی به خواهرت م اجازه نده با اعصاب بچت بازی کنه.بهش بی احترامی نکن ولی روزایی ک اون هس شما نرو واقعا آدم ببینه یکی بچش عذاب میده کفری میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی اشتباه میکنی میذاری خواهرت بچت بزنه خییییلی یعنی ب حرف کسیم گوش نده اخلاق نداره ک نداره بگو منم اعصاب ندارم بهش بگو دفه دیگ دست رو بچه من بلند کردی خودت ميدونی خیلیم محکم بگو بدش بیاد تا دیگ این کار نکنه
وا یعنی چی کهپاشد بچه رو زد تو باید تو جمع پشت بچت درمیومدی اون بچه بفهمه یه تکیه گاهی داره یعنی چی ...
منم دهنمو باز کردم هرچی لایقش بود بهش گفتم مامانم هی اشاره میکرد نگوچیزی دعواتون بالامیگیره ابرومون جلو همسایه و...میره ولی واقعا دلم داشت میترکید اینقد گفتم تا خفه شد