2777
2789
عنوان

آبجیم بچمو زد...

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 53 پست
خب سرعت عملشون زیاده یامیبینی من اون یکی اتاقم یااوناتوحیاط بحث میکنن تامن برسم دیرشدع البته بچه اون ...

به بچت بگو اصلااا نزنه.ولی به خواهرت م اجازه نده با اعصاب بچت بازی کنه.بهش بی احترامی نکن ولی روزایی ک اون هس شما نرو واقعا آدم ببینه یکی بچش عذاب میده کفری میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیب تر اونجاست که نشسته خواهرش جلو چشمش بچش و زده و فحش داده 

خب اونم مادره مثل اسی چطور بشینه ببینه بچشو میزنن؟ نمیگم کارش درسته ولی اسی خودش باید جلوی بچشو بگیره لابد چبدبار تکرار شده عصبی شده

کاربری دوممه         

خیلی اشتباه میکنی میذاری خواهرت بچت بزنه خییییلی یعنی ب حرف کسیم گوش نده اخلاق نداره ک نداره بگو منم اعصاب ندارم بهش بگو دفه دیگ دست رو بچه من بلند کردی خودت ميدونی خیلیم محکم بگو بدش بیاد تا دیگ این کار نکنه 

وا یعنی چی که‌پاشد بچه رو زد تو باید تو جمع پشت بچت درمیومدی اون بچه بفهمه یه تکیه گاهی داره یعنی چی ...

منم دهنمو باز کردم هرچی لایقش بود بهش گفتم مامانم هی اشاره میکرد نگوچیزی دعواتون بالامیگیره ابرومون جلو همسایه و...میره ولی واقعا دلم داشت میترکید اینقد گفتم تا خفه شد

منم دهنمو باز کردم هرچی لایقش بود بهش گفتم مامانم هی اشاره میکرد نگوچیزی دعواتون بالامیگیره ابرومون ...

خوب کردی بزار بفهمه‌قرار نیست قلدری کنه همه ساکت باشن که خانوم یوقت بهش برنخوره ازین به بعدم اصن با همچین خواهری کمتر رفت و امد کن 

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
بزرگترا باید بین بچه ها دخالت نکنن چون باعث دعوا و دلگیری بین بزرگترا میشه معمولا حالا نگاه میکنی هم ...

اره دقیقا حرف منم همینه من همیشه ب دوطرف تذکرمیدم میگم خاله زشته نکن یانگوفلان حرفو باز میرم دست بچمومیگیرم میگم مامان جان فلان کارت اشتباه بودو...

ولی ابجیم نه ،انگار ازبچه های من بدش میاد نمیدونم چرا

ول کن مامان آبجیاتو ازبچت حمایت کن براش یه تکیه گاه محکم باش  اون الان حس میکنه خیلی مظلومه و ...

دوتا بچه کوچک دعوا میکنن عزیزم

جنگ تن به تن که نیست

بعد اگه همیشه از بچه دفاع کنیم فقط لوس و بی دست وپا میشه و نمیتونه وقتی ما کنار‌ش نیستیم از حق خودش دفاع کنه

خیلی عجیبه که تاحالا رابطتو محدود نکردی

اتفاقاخییییییبلی محدودکردم من دوساله ن نرفتم خونش ونه احازه دادم اون بیاد امروزم خونه مامان بودیم واین اتفاق افتاد ک تصمیم گرفتم تاوقتی اون اونجاس من نرم

فقط من موندم تو چجوری سکوت کردی و به اشاره بقیه ساکت شدی من بودم خون بپا میکردم هر چند با شناختی که ...

سکوت نکردم گفتم چیزایی ک بایدمیگفتم ولی درکل دربرابر زبون تندوتیز ابجی کم میارم من اونقد زبونم تندنیس

اره دقیقا حرف منم همینه من همیشه ب دوطرف تذکرمیدم میگم خاله زشته نکن یانگوفلان حرفو باز میرم دست بچم ...

بدش نمیاد عزیزم

زن داداش منم میگه ولشون کن خودشون با هم کنار میان

ولی بچه ی اون بزرگتره و حسابی میزنه

برای همینه که خیالش راحته میگه بزرگترا دخالت نکنن