2777
2789
عنوان

آبجیم بچمو زد...

895 بازدید | 53 پست

همیشه پسرم وبچش باهم بازی میکنن دعوامیکنن دودقه بعدش خوب میشن باهم کسی هم دخالت نمیکنه ولی امان ازروزی ک آبجیم باشه تواون جمع اینقد بچمومیچزونه تااخر گریه بچمو درمیاره بچه خودش فقط فحش میده بچه من میگه فحش نده میره میزنتش این وسط من میرم بچمو میگیرم ک‌ نزنتش ب اونم میگم خاله فحش نده ولی ابجیم ی سره رفت زد بچمو و هرچی لایق خودش بود بار پسرم کرد مامانم وابجیا هم بودن ب من اشاره کردن توحرف نزن ماخودمون میشناسیمش میدونیم اخلاق گندشو ولی من میخوام ی درس درست حسابی بدم بهش ک اینقد روبچه من زوم نکنه همیشه وهرجاببیندش عذابش میده باحرفاش پسرمم فقط حرص میخوره وگریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگردممم ابجیت ازت بزرگتره

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

خب عزیزم بچت داره بچش میزنه یبار دوبار نه که هربار . شما نباید اجازه بدی بزنتش . هرچند خواهرت کارش اشتباه بوده بچت کتک زده اما اونم مادر خب دلش به حال بچش میسوزه . باید امروز جلوی خواهرت میگرفتی

وا یعنی چی که‌پاشد بچه رو زد تو باید تو جمع پشت بچت درمیومدی اون بچه بفهمه یه تکیه گاهی داره یعنی چی بعضیا میگن تو چیزی نگو این اخلاقش گنده خب اگر دوبار به این ادما بتوپید دیگه اخلاق گندشونو درست میکنن

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂

بزرگترا باید بین بچه ها دخالت نکنن چون باعث دعوا و دلگیری بین بزرگترا میشه معمولا حالا نگاه میکنی همون بچه ها پنج دقه بعد دارن بازی میکنن باز 

باید مواظب بچه ها بود ولی دخالت نه بخصوص طرفداری بچه خودتو‌کنی