2821
2789
عنوان

چجوری لینک میگذارین؟

96 بازدید | 17 پست

سلام 

اینجا چجوری میشه لینک گذاشت؟

@از_سارا_بپرس 

میشه این کاربر رو واسم تگ کنید اگر تگ نشده، یا اگر میدونید لطفا راهنماییم کنید.

ممنونم🙏🌹

سلام

اول اصلا لینک نگذارین. 

یه پیام الکی بفرستین.

✅️✅️✅️ توی ویرایش لینک بگذارین. ✅️✅️✅️

🥰🥰🥰 فهمیدم چه طور لینک هاتون رو آبی بگذارین 🥰🥰🥰

اول لینک نگذارین یه حرف یا عدد یا ... بگذارین و بعد ارسال کنین.

بعد بزنین روی سه نقطه زیر پست ⬅️ بعد بزنین ویرایش ⬅️ و حالا لینکتون رو الصاق (الحاق یا جایگذاری) کنین و بفرستین.

🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام  اول اصلا لینک نگذارین.  یه پیام الکی بفرستین. ✅️✅️✅️ توی ویرایش لینک بگذارین. ✅️✅ ...

سلام مرسی عزیزم 🙏🌹

قبل از این پست من یه پست با عنوان ناشناس گذاشتم که متنش عینا همین سوالم بود بعد سه نقطه رو که زدم فقط حذف پست هست ویرایش پست نداشتم من.. ولی بازم این مراحل رو امتحان میکنم. احتمالا متوجه نشده بودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مرسی عزیزم 🙏🌹 قبل از این پست من یه پست با عنوان ناشناس گذاشتم که متنش عینا همین سوالم بود بع ...

⚪️ اگر تاپیک باشه ⬅️ سه نقطه ی زیرش فقط مخصوص حذف تاپیک هست.

🟠 اگر پست باشه ⬅️ سه نقطه ی زیرش هم ویرایش داره هم حذف

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

⚪️ اگر تاپیک باشه ⬅️ سه نقطه ی زیرش فقط مخصوص حذف تاپیک هست. 🟠 اگر پست باشه ⬅️ سه نقطه ی زیرش ه ...

درسته الان متوجه شدم.. کامنت قبلیم روی سه نقطه زدم و ویرایش داشت.. 

ممنونم عزیزم 🙏🌹

درسته الان متوجه شدم.. کامنت قبلیم روی سه نقطه زدم و ویرایش داشت..  ممنونم عزیزم 🙏🌹

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

⚪️ اگر تاپیک باشه ⬅️ سه نقطه ی زیرش فقط مخصوص حذف تاپیک هست. 🟠 اگر پست باشه ⬅️ سه نقطه ی زیرش ه ...

میگم عزیزم ما خودمون در طول روز فقط یه تاپیک رو میتونیم حذف کنیم؟ 

اگر کاربری پایین تاپیکمون پست نگذاشته باشه روز بعد میتونیم اون یکی تاپیک رو هم حذف کرد؟ 

میگم عزیزم ما خودمون در طول روز فقط یه تاپیک رو میتونیم حذف کنیم؟  اگر کاربری پایین تاپیکمون پ ...

🟥🟨🟥 اگر تاپیکتون پستی نداشته باشه یا فقط خودتون داخلش پست گذاشتین سه نقطه زیرش رو بزنین خودتون می تونین حذف کنین.

🌸🌸🌸بقیه تاپیک ها🌸🌸🌸

اول لینک تاپیکتون رو کپی کنین بعد خصوصی برای niniyar_1 بفرستین:

🟢🔴🟠 ۳ تا راه حل برای کپی نشانی لینک تاپیک:

1️⃣ برید داخل تاپیکی که می خواهید حذف بشه اون بالای صفحه که آدرس رو نوشته بزنین آن جا بعد علامت کپی رو بزنین.

یا

2️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

https://ninisite.co/profile/forum/CreatedTopics

یا

3️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ بزنین روی سه تا خط موازی بالا سمت راست ⬅️  کادر قرمز بالای صفحه 🔴پروفایل من🔴 ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

(مثلا جایی پست گذاشتین هم می تونین بزنین رو پروفایلتون ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند )

🟥🟥🟥 بعد از کپی لینک:

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

برای حذف تاپیک باید:

🟢 خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar_1 روزهای زوج اگر تعطیل نباشه بین ساعت های ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ بفرستین.   

@niniyar_1                  

🟦🟦🟦 بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین.

💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟

میگم عزیزم ما خودمون در طول روز فقط یه تاپیک رو میتونیم حذف کنیم؟  اگر کاربری پایین تاپیکمون پ ...

اگر تاپیکتون پستی نداشته باشه یا فقط خودتون داخلش پست گذاشتین سه نقطه زیرش رو بزنین خودتون می تونین حذف کنین.

🟥🟨🟥 اگر تاپیکتون پستی نداشته باشه یا فقط خودتون داخلش پست گذاشتین سه نقطه زیرش رو بزنین خودتون می ...

ممنونم عزیزم. 

میدونین، من قبل از این تاپیک یه تاپیکم رو حذف کردم الان بعده خوندن راهنمایی شما یه تاپیک دیگه زدم برای تست که لینک بگذارم اما توی اون تاپیک نه میتونم خودم پست دیگه ای بزارم نه حذف میشه منم قفلش کردم. هر چی میزنم حذف تاپیک میزنه خطای سرور برای همین تعداد تاپیکهایی که در طول روز خودمون میتونیم حذف کنیم رو میخواستم بدونم. 

فک کنم برای این یکی باید از نی نی یار ۱ کمک بگیرم و لینک رو واسشون بفرستم😊🙏🌹

ممنونم گلم برای توضیحات عالیتون🌹

ممنونم عزیزم.  میدونین، من قبل از این تاپیک یه تاپیکم رو حذف کردم الان بعده خوندن راهنمایی شما ...

تاپیک آخرتون که پست نداره راحت می تونین پاک کنین.

الان چون گفتین خطا داده یک زمان دیگه امتحان کنین شاید دارن سایت رو درست می کنن

اما تاپیک آخر رو خودتون می تونین حذف کنین.

ممنونم عزیزم.  میدونین، من قبل از این تاپیک یه تاپیکم رو حذف کردم الان بعده خوندن راهنمایی شما ...

برای گذاشتن لینک توی تاپیک نه پست، باید لینک رو به صورت مشکی بگذارین تا خطا نده.

تاپیک آخدتون که پست نداره راحت می تونین پاک کنین. الان چون گفتین خطا داده یک زمان دیگه امتحان کن ...

مرسی عزیزم. پس یوقت دیگه مجددا خودم حذف تاپیک رو امتحان میکنم و خودم این تاپیک اخر رو حذف میکنم😊

مرسی عزیزم. پس یوقت دیگه مجددا خودم حذف تاپیک رو امتحان میکنم و خودم این تاپیک اخر رو حذف میکنم😊

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز