2777
2789

اول از اشپزخونه شروع کنید حتما زیر کابینت و زیر گاز و لباسشویی و ظرفشویی رو تمیز کنید اصلا یادتون نره سر شعله لوستراتونو حتما تمیز کنید اینه و شیشه هاتونو با چای مونده هم میتونید تمیز کنید به نظر خودم تمیز تر از شیشه پاک کن میشه اینه سرویس هارو حتما با ترکیب مایع ظرفشویی و خمیر دندون تمیز کنید چون تا دو سه هفته اصلا لک نمیشه کل خونتونو تنیز جارو کنید بعد سم پاشی کنید اینجوری تابستونم خیالتون راحته ماشین ظرفشویی چدنای گازو تنیز میکنه البته اگه زیاد کثیف نیستن فرشاتونو اگه قصد دارید با شامپو فرش بشورید تا یکی دوروز رو فرشا اصلا راه نرید بزارید با هوای خونتون خشک شه بعدم روش یه نپتون نمدار بکشید از شر مو و کثیفی راحت میشید  با شامپو فرش کابینتا هم برق میوفته پرده هاتونو اگه شستین نمدار بزنید نه در حد اینکه ها اب بچکه معمولی اینجوری به اوتو زنی هم نیاز نداره شماهم اگه میدونید بگید راستی برا گلاتون کود گلدهی بخرید اینجودی عید گل میدن من برا کاغذی و گل ختمی انجام میدم خیلی خوب میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال نظم دهنده خریدم کشوی کفگیر و ملاقه ها و ابزارام یه نظمی گرفتن خیلی خوبه. 

گفت دانایی که گرگی خیره سر  هست پنهان در نهاد این بشر؛ هر که گرگش را در اندازد به خاک رفته رفته میشود انسان پاک  هر که با گرگش مدارا میکند   خلق و خوی گرگ پیدا میکند؛  در جوانی جان گرگت را بگیر وای اگر این گرگ گردد با تو پیر!!!          
من هرکار میکنم چربی هود و پشت گاز پاک نمیشه

سیف یا چند منظوره اکتیو بزن با سیم اسکاجی بکش قشنگ میره

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣