2777
2789
عنوان

شما جای من بودین بچه میاوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 142 پست

من نه

تنبلی هم با اصلاح سبک زندگی درمان میشه و در کل چیزی نیست که مانع بارداری باشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه عده میگن بیار روزیش هم میاد اما من بچه دار میگم اصلا وقتش نیست اگر ببینی چقدر بی پولی قبلا از بچه خودتو اذیت میکنه 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
خودش میگ هروقت من بگم  ینی بر اساس وضع مالیش میخاد تصمیم بگیره

مردها تا ۸۰سالگی هم می تونن بچه بیارن اما ما زنها چی؟  کسی رو میشناسم ۲۱ سالگی یائسه شد.  اگر به مشکل بخورید خدایی نکرده همین همسر راحت می تونه طلاقتون بده.  

من عااااشق بچه ام

۷ساله عروسی کردم به زوووور شوهرم راضی شد پارسال بچه دار بشیم الان پسرم ۸ ماهشه 

حقوق. شوهرم هم ۱۸تومنه 

با اینکه خیییلییی خوشحاله از داشتن بچمون ولی بعضی وقتا ناراحته میگه این جایی که ایستادم هدفم نبود

ولی من میگم بچم که شد دو سال اقدام میکنم برا دومی

عاااشق بچه ام😍😍😍

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
چرا 

چون سنت داره میره بالا درسته آدم تو ۴۰ سالگی ام باردار میشه اما حاملگی تو ۲۷ سالگی کجا  ۴۰ سالگی کجا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا