2777
2789
عنوان

شما جای من بودین بچه میاوردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 142 پست
مردها تا ۸۰سالگی هم می تونن بچه بیارن اما ما زنها چی؟  کسی رو میشناسم ۲۱ سالگی یائسه شد.   ...

توسایت زیاد دانا نیستن، همه چیزفقط پول میبینن، پول مهم امااولویت نیست

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی تخمدانتو درمان کن با اصلاح تغذیه و ورزش  پیش دکتر متخصص برو ازش مشورت بگیر حتمااا  ...

فعلا دارم اصلاح سبک میکنم 

از ی طرف دوس دارم درسمو بخونم از اهدافم دور نشم 

موندم والا

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

برو احادیث رو بخون در رابطه با فرزند آوری 

تنها به حرف امامان میشه تکیه کرد

دوست گرامی کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو و غسل می باشد🌸 چیزی تا ورود به سیاهچاله جمعیتی نمونده حواستون هست ؟؟
ببخشید ولی وقتی وضع مالیت اوکی نیس چرا میخوای یکی دیگه رو بدبخت کنی؟ 

چون اطرافیان فشار میارن بعد هم معمولا بعد بچه وضع مالی آدم بهتر میشه ما خودمون وضع خوبی نداشتیم دو سال بعد عروسی از بس بقیه فشار آوردن به دونه آوردیم شوهرم که همش می‌گفت من نمی‌خواستم اما بعدش خدارو شکر خیلی اوضاعمون بهتر شد الان پسرم شش سالشه باز اطرافیان فشار آوردن ولی الان خودم روحیه خوبی ندارم کاری به حرف دیگران ندارم چند سال دیگه شاید آوردم 

من ۲۹ سالمه خونه نداریم  .شوهرمم هرچی کار میکنه کفاف دونفرمونو به سختی میده  خودمم شاغل ام اما حقوقم کمه  من بچه دار فعلا نشدم با این که عاشق بچم وقتی به هزینه دکتر و زایمان و نمیدونم پوشک و هزا ر چیز دیگه فکر میکنم میفهمم مل شرایطش رونداریم همه میگن بلاخره که چی باید بیاری ولی اونا تو زندگی من نیستن تو سختی ها کنار ما نیستن آخر سر همونا میزنن توسرما ومیگن نگاه کن نمیتونن پول ندارن چرا بچه دار شدن یه بچه رو نمیتونن تر خشک کنن خلاصه الان بچه وحشتناک خرج داره

سنت داره می‌ره بالا و تنبلی هم ک داری ممکنه سخت حامله سی یا اصلا نشی اینو ب همسرت بگو

اون موقع کلی باید خرج دوا درمون حامله شدنت کنه 

ب حرف نینی سایتیا هم توجه نکن اینا فقط پول رو میبینن

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.
چرا

بیار عزیزم بلاخره ک باید بیاری هرچ زودتر بهتر تو تنبلی هم داری حالا فک نکن فردا باردار میشی اگه  ی موقع میشه ک همه شرایطت اوکی میشه بعد دیگه بدنت مشکل پیدا کرده و همین تنبلی برات میشه دردسر

چند ساله ازدواج کردی ،رابطه ات با همسرت چطوره  مادرشوهرت چقد دخالت میکنه  ازمایشات قبل ا ...

دوسال 

خوبه 

خیلی زیاد 

اول ازدواج دادم خداروشکر مشکلی نداشتم ولی تنبلی تخمدان دارم 

مردها تا ۸۰سالگی هم می تونن بچه بیارن اما ما زنها چی؟  کسی رو میشناسم ۲۱ سالگی یائسه شد.   ...

بخاطر همینا فکرم مشغوله 

نمیدونم چیکار کنم