الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید ولی وقتی وضع مالیت اوکی نیس چرا میخوای یکی دیگه رو بدبخت کنی؟
چون اطرافیان فشار میارن بعد هم معمولا بعد بچه وضع مالی آدم بهتر میشه ما خودمون وضع خوبی نداشتیم دو سال بعد عروسی از بس بقیه فشار آوردن به دونه آوردیم شوهرم که همش میگفت من نمیخواستم اما بعدش خدارو شکر خیلی اوضاعمون بهتر شد الان پسرم شش سالشه باز اطرافیان فشار آوردن ولی الان خودم روحیه خوبی ندارم کاری به حرف دیگران ندارم چند سال دیگه شاید آوردم
من ۲۹ سالمه خونه نداریم .شوهرمم هرچی کار میکنه کفاف دونفرمونو به سختی میده خودمم شاغل ام اما حقوقم کمه من بچه دار فعلا نشدم با این که عاشق بچم وقتی به هزینه دکتر و زایمان و نمیدونم پوشک و هزا ر چیز دیگه فکر میکنم میفهمم مل شرایطش رونداریم همه میگن بلاخره که چی باید بیاری ولی اونا تو زندگی من نیستن تو سختی ها کنار ما نیستن آخر سر همونا میزنن توسرما ومیگن نگاه کن نمیتونن پول ندارن چرا بچه دار شدن یه بچه رو نمیتونن تر خشک کنن خلاصه الان بچه وحشتناک خرج داره
بیار عزیزم بلاخره ک باید بیاری هرچ زودتر بهتر تو تنبلی هم داری حالا فک نکن فردا باردار میشی اگه ی موقع میشه ک همه شرایطت اوکی میشه بعد دیگه بدنت مشکل پیدا کرده و همین تنبلی برات میشه دردسر