2777
2789

با وجود تحصیل، برقراری ارتباط مناسب و معقول، شاغل بودن و حضور فعال در اجتماع در حالیکه دوست دارم ازدواج کنم و پذیرش، خدمات و درک  بالایی هم که در روابطم دارم، مورد انتخاب مردها قرار نمی‌گیرم و انگار از دید آن‌ها نامرئی هستم. مشکل از کجاست؟ 

این دختران وارد رابطه می‌شوند، دلسوز و خوش‌رفتارند، از خودگذشتگی بالا دارند، اما در روابط ترک می‌شوند و تا سر حد مرگ دچار افسردگی می‌شوند.

آن‌ها در درون‌شان برخلاف آنچه به نظر می‌رسد، حس می‌کنند برای داشتن رابطه خوب و کافی نیستند و ارزش داشتن رابطه جدی‌تر را ندارند. آن‌ها ممکن است به قله‌های صعب‌العبور هم دست پیدا کنند، اما دلیلش قله نیست، دلیلش این است که فکر می‌کنند اگر به آنجا برسند، دیده می‌شوند؛ مدارک زیاد گرفتن، مدال‌های مختلف کسب کردن و وسواس پیشرفت کردن و در عین حال احساس کافی نبودن در سفر عشق!

به دلیل همین وارد رابطه با آدم‌های نقد‌کننده هم می‌شوند تا طردشدگی درونی‌شان تأیید شود و در نهایت ترک شوند!

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته،برمیگرده ب حس درونی و ناخوداگاه 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

انقد خودتونو کوچیک نکنید بابا بسه اه😑😑

شما اول زحمت بکش تاپیک رو بخون بعد نظر بده 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

از جایی کپی کردی یا خودت نوشتی انگاری دارم مقاله میخونم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
حس کردم دادی گوگل ترنسلیت ترجمه کرده

منم حس کردم اصلا تاپیکو نخوندین و این خیلی کار زشتیه بدون اینکه بدونید اصلا راجع به چیه نظر میدین

از جایی کپی کردی یا خودت نوشتی انگاری دارم مقاله میخونم

کسانی که باید درک کنن قطعا درک میکنن عزیزم

[QUOTE=330843398]شما اول زحمت بکش تاپیک رو بخون بعد نظخوندم منم مث همه نظر دادم😐😐

بله هرکس در سطح خودش متوجه منظور تاپیک میشه

درسته،برمیگرده ب حس درونی و ناخوداگاه 

فکر کنم شما تنها کسی هستین که متوجه منظور تاپیک من شدین

ممنونم از نظرتون عزیزم 

عزیزم من میگم جار نزن بیاین منو بگیرین خودتو کوچیک نکن بد میگم😐😐😐

محض رضای خدا یه بار از اول تا اخر تاپیکو بخون عزیزم

این تاپیک روانشناسیه و داره دلیل مشکل چنین افرادی رو شرح میده

منم داشتم بهش فکرمیکردم دخترای موفق زیادی دیدم مجرد موندن ....یکیشون خیلی خوبه هم خوشگله هم شاغله هم پولداره دکترا داره البته من هیچ وقت نمیپرسم هیچ وقت خودش گفت مجردم ...

منم داشتم بهش فکرمیکردم دخترای موفق زیادی دیدم مجرد موندن ....یکیشون خیلی خوبه هم خوشگله هم شاغله هم ...

بله خیلی زنان ما هستن که درونا حس لیاقت یه رابطه خوب رو ندارن و باید روی خودشون کار کنن