2777
2789
عنوان

لطفاً کمکم کنید

39 بازدید | 5 پست

سلام

۱۷ سالمه

راستش ابرو هام و سیبیل فابریکمو اصلاح کردم

ولی نمی‌دونم چرا مامانم تند باهام برخورد کرد

البته که بار دومه که این کار رو انجام دادم

لطفاً راهنمایی کنید که چیکار کنم به این مسئله زیاد اهمیت نده؟

چون اکثرا همکلاسی هام و دوستام تو این سن ابروهارو لاقر برداشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ همدرد😂💔من منتظرم دیپلم بگیرم البته صورت سیبیل که وکس ولی ابرو رو فقط مرتب میکنم‌ برنداشتم پیوندی اخه برامن  تو ام با مامانت حرف بزن اول جدی و منطقی یگو اعتماد به نفست اومده پایین شاید اوکی شد

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

حالا که زدی

دیدی داره در میاد دوباره بزن

مامانت پرسید بگو از اون موقع ک زدم در نیومده😂

منم مامانم ۱۶ ۱۷ بودم فکر کنم  دو سه بار گفت نزنن سیبیللتووو گفتم باشهه(ابروم خودش نازکه نیازی به برداشتن نبود) 

دیگه هعی میگفتم باشه باز صورتمو میزدم  گفت خاک تو سرت با تیغ نزن حداقل بیا بریم ارایشگاه 

اینجوری اجازه صادر شد

احساس خفگی میکنم!!!!😔بغض گلویم را رها نمیکند🥺..                                                                                                                عه لباسمو برعکس پوشیدم فکر کردم عاشق شدم!!! هیچی اقا حله🖐🏻😎

منم  تو سن ۱۸سالگی سبیلام برداشتم  ابروهاهم تو سن ۲۰سالگی ولی بازم گیر میداد ولی الان خودش میگه برو صورتت درست کن شدی مث پسرا😂

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است!