2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین ژل روزدم اولش ورم داشت بعدازیک ماه کامل طبیعی شدالان سه ماهه گذشت هیچی ازش نموند نگران نباش ج ...

کاشکی خیلی پشیمونم دلم میخاست تعقیر کنم نمیدونسم اینقد بد میشه

بله... اونم شاید هیالاز هم قاطیش کنن ولی کلا قضیه ش جداست... آنزیم بینی خطرناک شاید باشه&nbs ...

من‌بینیم یکم‌گوشتیه برای عمل رفتم گفتند نیاز نداری بیا انزیک بزن ولی خیلی حساس و‌خظرناکه اون امکان از بین رفتن بافتهای طبیعی بینی را داره ولی لب را نمیدونم

من‌بینیم یکم‌گوشتیه برای عمل رفتم گفتند نیاز نداری بیا انزیک بزن ولی خیلی حساس و‌خظرناکه اون امکان ا ...

نه بینی خطرناکه اما آنزیم برای ژلی که تزریق کردی هیچ خطری نداره، اون فرق داره کلا 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
خوشگله ک لبت ولی جذب میشه نگران نباش 

من چهره ی نچرال دوست دارم مشکلم فقط این بود لب بالام یکم‌قسمتاییش خالی بود و‌باعث شده بود نامتقارن بشه میخاستم درست بشه و یکم فرمش قشنگ تر بشه ولی این خیلی بد شده همش دارم ماسک‌ میزنم

امروز رفتم مشخص نیست  یه سی سی نهصد

کدوم شهر هستی، با کدوم دکتر؟ ببین اگه با همین جلسه تغییری احساس کردی ادامه بده وگرنه اگه بهت گفت نه با یه بار فایده نداره و باید ادامه بدی تا اثر کنه چرت میگه نرو... اگه بخواد اثر کنه و خوب انجام داده باشه با همین یه بار هم متوجه تغییر میشی که با ادامه دادن و چند بار بهتر میشه... 

امضا ندارم اثر انگشت زدم