2777
2789

سلام خانوما ی مشکل خیلی بدی دارم یکی ت زندگیمه که اصلا نمیخوامش دوسش ندارم  شرایط اینکه بگم بهش ندارم تورو خدا ی دعایی آیه ای سوره ای کاری هرچی که واقعا جواب میده بگین انجام بدم از زندگیم بره بیرون😭شما هم خواهش میکنم دعا کنین ی چیزی بخونین که بره خودش

خودم نمیتونم اصلا چیزی بگم لطفاا😭😭

خب؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرانمیشه قربونت برم اصلامگه میشه نشه !کیه ک باهاش این همه رودرواسی داری!

خودش و همه آدما اطرافم 

خودش اوکیه باهام ولی من اصلا دوسش ندارم خیلی تلاش کردم ولی واقعا نمیتونم نمیخامش نمیتونم اینو بگم بهش ول نمیکنه اصلا خودش باید بره کاش میرف ولی فکر نکنم بره چقدر دیگه به خدا بگم😭

خب؟
خودش و همه آدما اطرافم  خودش اوکیه باهام ولی من اصلا دوسش ندارم خیلی تلاش کردم ولی واقعا نمیتو ...

هرچقدرسکوت کنی اون بیشترامیدوارمیشه وبهت نزدیک میشه وبدتراذیت میشه وخودتم ک مدام تواسترسی. 

ب نظرم مرگ ی بارشیون ی باربگوتموم شه بره چاره دیگه ای نداری

Dunyada olumden baskasi yalan
هرچقدرسکوت کنی اون بیشترامیدوارمیشه وبهت نزدیک میشه وبدتراذیت میشه وخودتم ک مدام تواسترسی.  ب ...

توی مرحله آشنایی هستیم بیشتر 

ایشون انگار عاشق شدن 

ولی من اصلا نمیخوامش هرچی اومدم چیزای مثبتشو در نظر بگیرم میبینم اصلا نمیتونم دوسش داشته باشم 

ایشون میخاد جدی تر بشه رابطه 

آخه چی بگم بهش دلم نمیخاد دل طرف بشکنه اصلا دلیل منطقی هم ندارم اینجوری بگم قبول نمیکنه میگه بیشتر آشنا شیم چون خودمم گفتم آشنا بشیم بیشتر اینا قبول کرد دیگه نمیتونم چیزی بگم 

تورو خدا دعا کنین مهرم از دلش بره بیرون ول کنه بره😭

خب؟
توی مرحله آشنایی هستیم بیشتر  ایشون انگار عاشق شدن  ولی من اصلا نمیخوامش هرچی اومدم چیزا ...

چشم خواهردعات میکنم 

امابدون شماحق انتخاب داری وبیخودی خودتواذیت نکن واگه نمیخایش هرچی زودتربهش بگی بهتره وجدان خودتم راحت میشه. 

خودم مجردی ی خواستگارداشتم ک شیرین عقل بودپشت مادرش قائم میادمحترمانه ازشون خواستم تشریف ببرن 

Dunyada olumden baskasi yalan