2777
2789
عنوان

کلیشه ای ترین حرفی که یه پسر تو اشنایی بهتون زده چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 60 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂یعنی دیگه کسی این چاخاناشونو باور میکنه؟ 

دروغ چرا من باور کردم

تا زمانی ک ل.ب گرفتیم

فهمیدم نه باباااا،این چ حرفه ایم هست😂😂😂😂🤦🏻‍♀️زر میزده ک تا حالا لب هیچ دختریو نبوسیدم😂

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
مال من میگفت صبح صورت نشسته تا بیدار شدم،ب تو پی ام دادم کلا هر روز و هر شب تو فکرمی. تو ذهنمی  ...

من با طرف کلا در حد یه نصف صفحه چت کردم اونم شب صبح هم پیام داد گفتم من مال دوستی نیستم 

پیله کرده بود باید زودتر میگفتی من دیشب تا ازدواجمم با تو تصور کردم بهت وابسته شدم با احساسم بازی کردی وابستم کردی🙂🤣

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

دروغ چرا من باور کردم تا زمانی ک ل.ب گرفتیم فهمیدم نه باباااا،این چ حرفه ایم هست😂😂😂😂🤦🏻‍♀️زر ...

😂😂😂😂😂😂خب دیگه باور نمیکنی 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
تو هیچ شناختی نداشتی زود باور کردی  چن سالت بود؟

18

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

این زبون بازا فقط باید فراااااار کنی وگرنه یه جایی به خودت میای ک کار از کار گذشته

بخدا من در مقابلش لال بودم 

انقدر زبدن داشت 

قربون صدقت میرفت ، نصف شب زنگ میزدی خم به ابروش نمیاورد و تازه میگف چقد خوب شد زنگزدی  

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بخدا من در مقابلش لال بودم  انقدر زبدن داشت  قربون صدقت میرفت ، نصف شب زنگ میزدی خم به ا ...

این دیگ خیلی کار کشته بوده باید سریع خودتو نجات میدادی

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

😂😂😂😂لامصبا همشون کپی همن.حتی حرفاشون

دقیقااا😂😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃