2777
2789
عنوان

کلیشه ای ترین حرفی که یه پسر تو اشنایی بهتون زده چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 60 پست
من دورامو زدم الان فقط دنبال رابطه ی پایدار و آرامشم😂😂 مطمئنم هر دختری حداقل یه بار اینو از دهن پ ...

میگفت من برا ازدواج اومدم جلو،تورو فقط واس ازدواج میخوام😂

هیچ دختریو اندازه تو دوست نداشتم ب جان مادرم

هر روز تو ذهن منی و فلان😂

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توجه کردین همشونم عاشق رابطه از پشت هستن.   مسخره ست☹️☹️☹️

نه اصلا 

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

یه بار با یه دختره تا صبح تنها بودم بهش دستم نزدم. 

تو تنها عشق منی😂😂😂😂

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
یه بار با یه دختره تا صبح تنها بودم بهش دستم نزدم.  تو تنها عشق منی😂😂😂😂

😂مال من میگفت اکسم،لبشو اورد جلو ک لب بگیریم

من لپشو بوسیدم،خیلی ضایع شد 

چون اصلا هیچ حسی بهش نداشتم😂🤦🏻‍♀️

میگفت من برا ازدواج اومدم جلو،تورو فقط واس ازدواج میخوام😂 هیچ دختریو اندازه تو دوست نداشتم ب جان م ...

وای عاره یکیم به من میگفت حالا روز اول اشنایی میگفت کل دیشب و اصلا نتونستم از هیجان تو بخابم صبح زود با یاد تو از خاب پاشدم🤣

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

ازت انرژی خوبی میگیرم 😁

اینو ک مثل نقل و نبات میگن وقتی کنارتم ازت ارامش میگیرم 

با همه فرق داری خوشحالم میکنی

شکر ایزد را که آنچه اسباب بلاست/ مارا ز کس دیگر نمی باید خواست💔👩‍🦯

وای عاره یکیم به من میگفت حالا روز اول اشنایی میگفت کل دیشب و اصلا نتونستم از هیجان تو بخابم صبح زود ...

مال من میگفت صبح صورت نشسته تا بیدار شدم،ب تو پی ام دادم

کلا هر روز و هر شب تو فکرمی. تو ذهنمی 

ولی خداوکیلی پسر خوب و ساده ایه هااا

ب جان مادرم هیچ دختریو اندازه تو نخواستم😂🤦🏻‍♀️

😂مال من میگفت اکسم،لبشو اورد جلو ک لب بگیریم من لپشو بوسیدم،خیلی ضایع شد  چون اصلا هیچ حسی ب ...

😂😂😂😂😂یعنی دیگه کسی این چاخاناشونو باور میکنه؟ 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند