2777
2789
عنوان

سونوگرافی سینه

579 بازدید | 7 پست

افزایش اکوژنیسته نسج فیبروگلاندولار به همراه نواحی کیستیک و توبولر ظریف مطرح کننده benign breast changes

یعنی چی ؟

تا ببرم دکتر بپرسم از استرس مردم

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیر :) نگران کننده نیست... ولی بهتره توسط پزشک معاینه بشی.

بدتر نگران شدم

خب یعنی چی ؟

وقت دکتر هفته دیگه است 

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

بدتر نگران شدم  خب یعنی چی ؟ وقت دکتر هفته دیگه است

چرا نگران ؟

مگه فقط یک بیماری داریم بنام سرطان؟

مگه سینه تغییرات خوش خیم نداره؟

خودت را نگران نکن. اگر خدای نکرده مطلب مهمی بود میگفتم همین فردا برو پیش پزشک...

پزشک عمومی، فعالیت در زمینه پوست و مو
چرا نگران ؟ مگه فقط یک بیماری داریم بنام سرطان؟ مگه سینه تغییرات خوش خیم نداره؟ خودت را نگران نکن ...

دکترم دوشنبه وقت داده

benign change یعنی تغییرات خوش خیم و بدون خطر.احتمالا کیست داری تو سینه ...

آره کیست گفتن ،پایین آزمایش زده بود ولی این اول آزمایش بود مونده بودم چیه