افزایش اکوژنیسته نسج فیبروگلاندولار به همراه نواحی کیستیک و توبولر ظریف مطرح کننده benign breast changes
یعنی چی ؟
تا ببرم دکتر بپرسم از استرس مردم
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیر :) نگران کننده نیست... ولی بهتره توسط پزشک معاینه بشی.
بدتر نگران شدم
خب یعنی چی ؟
وقت دکتر هفته دیگه است
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
چرا نگران ؟ مگه فقط یک بیماری داریم بنام سرطان؟ مگه سینه تغییرات خوش خیم نداره؟ خودت را نگران نکن ...
دکترم دوشنبه وقت داده
benign change یعنی تغییرات خوش خیم و بدون خطر.احتمالا کیست داری تو سینه ات و خطرناک هم نیست.باید دوره ای چک بشه.من خودم هم کلی کیست دارم تو سینه.بخاطر تغذیه های امروزی و .... هست
benign change یعنی تغییرات خوش خیم و بدون خطر.احتمالا کیست داری تو سینه ...
آره کیست گفتن ،پایین آزمایش زده بود ولی این اول آزمایش بود مونده بودم چیه