2777
2789

دیشب با شوهرم و مامانم نشسته بودیم چون من تازه باردار شدم درمورد بچمون حرف میزدیم و ذوق میکردیم یهو مامانم دراومد گفت خواب دیدم ی دختر خوشگل و بور داشتین بعد رو کرد ب شوهرم گفت خیلی شبیه تو بود ،من ناراحتم شدم اگه گفته بود پسر شبیه شوهرم عیب نداشت ولی گفت دختر خوشگل بور شبیه شوهرم با اینکه من خودمم سفید و بورم ولی نمیدونم چرا مامانم اینطوری گفت ی حسی شدم مگه من چمه کجم ک دختر بور و خوشگل ولی شبیه شوهرم چرا نگفت شبیه من ،دخترو همیشه ب مادر شباهت میدن ،اگه گفت بود پسر خوشگل و بور شبیه شوهرم اصلا ناراحت نمیشدم منظورمو متوجه میشین؟ 

من بچه ام شبیه خودم باشه یا شوهرم فرقی نداره واسم حالا باردارم حساس شدم یا حرفش ناراحت کننده بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اینم دغدغس تو داری به فکر سلامت بچت باش اونم مادره مثلا خواسته یه حرفی بزنه شوهرت ذوق کنه دنبال زیر بغل مار نگرد بگو الهی شکر که سالمه فقط سلامت بچه تو دلت مهمه دنبال کنکاش تو حرف بقیه نباش من دارم چوب میخورم😔

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خیلی حساسی عزیزم، مگه امکان نداره دختر شبیه پدرش بشه. احتمالا شبیه همسرتون بوده ولی سفیدی و بوریش شبیه شما بود

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

🤣ب جان خودم این دیگ اصلااا ناراحتی نداشت من بودم ذوقم میکردمممم عاشق اینم بچم شبیه شوهرم بشه 

بخاطر حساسیت بارداریته وگرنه خیلی چیز بدی نبود

😁باز میریمممم ب سوی هدف خوشگللل😍😍😍😍
چوب چیو؟

چوب همین حساسیتامو 

میگفتم بچم‌ باید دختر باشه 

تا سنو گفت پسره هی گریه کردم هی غصه خوردم ناشکری کردم الان استرس سلامتیشو دارم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

خیلی حساسی عزیزم، مگه امکان نداره دختر شبیه پدرش بشه. احتمالا شبیه همسرتون بوده ولی سفیدی و بوریش شب ...

ممنون ک همتون همینو گفتین آروم شدم خیلی تو فکرم بود گفتم دخترمو باید بگن شبیه خودمه پسرم بگن شبیه شوهرم ولی راست میگی حساس شدم