2777
2789
عنوان

بی فرهنگی

366 بازدید | 33 پست

سلام دوستان 

من بیشتر از یه ساله هرروز پشت فرمون میشینم 

خیلی برام جالبه بعضا چقدر آدما بی فرهنگن ومن اعصابم داغون میشه 

امروز نزدیک به مدرسه برا یه خانم و بچه اش با فاصله ایستادم تا از جاده رد شن خانمه برگشت بهم گفت خاک تو سرت 

با اینکه ایستاده بودم رد شدن احتمالا منظورش این بود چرا اصلا تو جاده ای  یا چرا نزدیکی😂😂

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سو تفاهم شده

در هر صورت من براش ایستادم ردشه 

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
نه حرصش گرفته خودش ماشین نداره

😂😂

مدل ماشینتو نپسندیده

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

یک چیز برام قابل هضم نیس چرا توترافیک بوق میزنن،،یاجلو من ماشین هست متوقف میشم پشتیه بوق میزنه،،خو احمق اگه جلوم بازیود منتظر بوق تومیموندم😭

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
شاید گفته چرا رانندگی میکنی کلا

دقیقا 😂حالا جالبه من همیشه عابر پیاده احترام میگذارم

ی سریا لبخند میزنن ی سریام براشون مهم نیس 

ولی اینکه توهین کنن ندیده بودم احتمالا طرف سرش از رانندگی نمیشد