بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب میگم مامان جان من ک قرار نیست ب همه جواب مثبت بدم😂 خب طرف اونی نیست ک من میخوام، الکی چرا عذاب وجدان بگیرم 😑 میگه کاش خودت چند بار میدیدیش و بعد میگفتی ن ب یه بهانه ای
فقط این برای خانواده پسر صادقه یا برعکسم هست؟ مثلا اگه خانواده پسر جواب منفی بدن آه دختر هم میگیره؟
اصلن کلن همچین قضیه ای کنسله ب نظر من،
ناراحتی داره ولی گذراست. آدم میتونه ب نقاط ضعفش ک باعث جواب منفی شنیدن شده فک بکنه اگ تونست رفع کنه اگرم نتونست، بپذیره و بره سراغ کسی ک همی جوری بپذیرتش... ما ک نمیتونیم همه رو از خودمون راضی نگه داریم
مادرت شدیدا مهرطلبه، نمیتونه نه بگه و براش سخته میخواد بندازه گردن تو این ادا و مسخره بازیا چیه یه ...
آره نگران این هستش مامانم ک کسی دلش نشکنه یه وقت
چون مادر خواستگار ک پشت تلفن جواب منفیو شنید خیلی قاطی کرده گویا... میگم با این اوصاف اگ جلوتر میرفت خواستگاری و طرف دلبسته میشد جواب منفی گرفتن براشون قطعا سخت تر می بود ک