2777
2789

تا اخر این ماه باید جا به جا بشیم تا الان هیچ کارس هم انجام ندادم باید فرش هامو و موکت هامو هم بشورم اسباب کشی هم کنم اولین باره اسباب کشی میخام بکنم شوهرمم خیلی تنبله میدونم زیاد کمک  نمیکنه بلاخره از سرکار میاد و خستس خود منم ۱۰ تا ۸ شب سرکارم زیاد هم نمیتونم مرخصی بگیرم عید هم داره میاد اصلا نمیدونم چه غلطی بکنم مامانم نمیاد کمک میگه خونه خودم کار دارم اصلا موندم بخدا

یکی دو نفر کار گر بگیر 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از 6صبح پاشو تا 9 کارای بسته بندی رو انجام بده 

قالیشویی زنگ بزن بیان فرشا و موکتاتو ببرن 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

سلام عزیزم، من حدودا ده باری اسباب کشی کردم.

کارتن خوب و محک داشتن خیلی مهمه.

کارتن های کوچیک‌رو بذار برای چیزهای شیشه ای و شکستنی و کارتن های بزرگ برای چیزهای دیگه.

شیشه ای ها رو لای لباس ها بپیچ و بذار تو کارتن که نشکنه، میتونی فوم هم بخری، میفروشن بیرون.

چیزهایی که خیلی دوست داری که خراب نشه رپ با ماشین خودتون ببرید. 

فرشها و موکت ها رو بده قالی شویی بگو اگر میشه به ادرس جدیدتون بیارن.

همه کارتن ها رو چسب پهن بزن و دور همشون بند بپیچ. سعی کن دور مبلها و یخچال و اینها فوم بپیچی، بد دست میشه  و کارگرها غر میزنن اما اسیب نمیبینن چیزهات.

موفق باشی عزیزم

كم كم كارتون كن خب  هر روز يه كمدو كارتون كن بجز وسايل محدود و كاربردي رو هر كارتون هم بنويس چ ...

میخام از امسب همین کارو کنم هرشب یه کارتون جمع کنم با ماشین خودمون ببریم ولی باز خیلی سخته خیلی خسته میشم

میخام از امسب همین کارو کنم هرشب یه کارتون جمع کنم با ماشین خودمون ببریم ولی باز خیلی سخته خیلی خسته ...

خب خستگي كه داره ولي ميگيم كارگر ميگي نه هرچي ميگيم نه مياري 

مسلمه خسته كنندس بزاري روز اخر كم ميشه خستگي؟