2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون بگه میخوام یه خانم استخدام کنم....

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 26 پست

بگر یه پسر نوجوان یا جوون پیدا کن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یکم از این فاز همه میخوان شوهرمونو از راه بدر کنن دربیایید والا مردم کشته مرده ی شوهرای چپر چلاغ شما ...

عزیزم من همون اول گفتم که هر دو مورد رو دیدم و نگرانم که یه معلوم الحال بیاد استخدام بشه وگرنه نگفتم همه میخوام شوهر منو بدزدن

🦠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب همسرتون بگید بهتر یک آقا استخدام کنن چون هم کارشون سخت شاید بتونه در کارهای غیر حساب رسی کمک کنه و هم خانوم ها محدودیت های دارن ک نمی تونن تمام وقتشونو برای کارشون بزارن اگ‌آقا باش تا هر ساعتی بخواد می تونن  برای همسرتون کار کنه و بهشون در مورد چالش های استخدام یک خانوم بگید اینک ممکن این خانوم آدم درستی نباش و با شیطنت های محیط پاک شما رو خراب کنه و  یا آقایون اطراف برای این خانوم مزاحمت ایجاد کنم اونوقت دیگ محیط کارشون امنیت لازم رو ندارم

از دوست و آشنا بیشتر از غریبه میترسم دروغ چرا

ترس فایده نداره شوهرت اگه بخواد موقعیت زیاد داره باید اطمینان کنی به شوهرت که خودش رد کنه نه شما اینقدر حرصش رو بخورید الان هر مردی  بخواد مورد فراوونه پس اعتماد کن 

شوهر منم دنبال كارمند زنه  و شغلش تقربيا مشابه شغل همسرتونه  البته بشدت تو كار جدي خشكه& ...

تو نگران این خانمای بلانسبت خراب و آویزون نیستی؟ البته خرابه با چهره موجه؟

🦠
از دوست و آشنا بیشتر از غریبه میترسم دروغ چرا

چرامرد نمیاره؟ مگه قحطیش اومده

اینهمه جوون بیکارو دانشجو که از خدامیخوان بیان.

من اصلا موافقت نمیکنم بااسنکه خیلی به همسرم اعتماد دارم.

چند وقت پیشم همسایمون سر همین باشوهرش دعواش شده بود اونم میخواست فروشنده بیاره

من با این موضوع مشکلی ندارم. ولی میگم سعی کن آدم سالمی بیاری که دردسر درست نکنه و اعتبار خودتو زیر س ...

از کجا بفهمه ادم سالمیه طرف تو زرد باشه خوب نقش بازی میکنه 

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

اصلا اجازه نده بگو یه اقا پیدا کن وسلام

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤
از کجا بفهمه ادم سالمیه طرف تو زرد باشه خوب نقش بازی میکنه 

یعنی چی نقش بازی کنه؟ اگه سالم نیست ولی تو محیط کار نقش بازی کنه و بی حاشیه و یالم باشه خب زندگی شخصیش به ما چه ربطی داره؟ اگر هم اینطور نباشه بالاخره بعد یک ماه نهایتا خودشو نشون میده. و خب اخراج

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "