2777
2789
عنوان

زندگی شهر دیگه

455 بازدید | 30 پست

سلام دوستان عزیزم🌹شبتون بخیر

میشه یکم درد دل کنم

نامزد من خونه ی خودش فاصلش با خونه ی ما حدود۱۵۰ کیلومتره.

ما چهارسال دوست بودیم و به لطف خدا میسر شد به هم برسیم.هم خودش، هم خانوادش واقعا خوبن، خیلی خیلی زیاد همدیگه رو دوست داریم، واقعا برام بهترین رفیقه، من خیلی خوشحال بودم از بهم رسیدنمون ولی هرچی نزدیک تر میشه بیشتر از رفتن به شهرش میترسم. بهم گفته اگه بخوای شهر خودت میمونیم، ولی موضوعی که هست اونجا شرایط مالیمون با اختلاف بهتر میشه، خونه هم از خودش داره نمیخواد پول رهن بدیم، الان واقعا نمیدونم باید چیکار کنم من خانواده م همع جونمن.شما باشید میرید شهر اون؟ 

شهر اون دزفول و من اهواز

من کل خونوادم یع شهر دیگن و بخاطر شغل همسرم اومدم تو یه شهر دیگه فاصلش با شهر خونوادم دو ساعته 

ببین اگر واقع بین باشم واقعا شرایط سختیه تو غربت باشی و دور از همه کس ، فک کن حالت بد بشه تا زنگ بزنی شوهرت بیاد ، از حال رفتی 

از همه لحاظ سخته ولی خب ادمی ب شرایط عادت میکنه اولا خیییلی سخته ولی ب مرور عادی تر میشه 

من ب شخصه دوس دارم کنار مادر پدرم تو شهرشون میبودم ولی چه میشه کرد الهی شکر 

یادت نره خدا یار بی کسونه شرایطو راحت میکنه واست

من کل خونوادم یع شهر دیگن و بخاطر شغل همسرم اومدم تو یه شهر دیگه فاصلش با شهر خونوادم دو ساعته  ...

درست میگید عزیزم ادمیزاد به هر شرایطی عادت میکنه🥲شما اگه حق انتخاب داشتید و میدونستید میتونید شهر خانوادتون زندگی کنید ولی شرایط مالیتون افت پیدا میکنه، قبول میکردید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقی اینه ک باید شرایط مالی رو هم سنجید عشق قشنگه ولی برای پیشبرد زندگی قطعا باید وضع مالی نسبتا خوبی داشت وگرنه شما کنار پدرمادرت باشی ولی نتونی ب حداقل چیزایی ک میخوای برسی هیچ فایده ای نداره نه تنها خودت بلکه خانوادتم از وضعیت شما ناراحت خواهند شد

جدی😂من خودم دزفولی نیستم ولی همسرم دزفولین، حالا شناختی دارید از دزفولی ها؟ 😅چطور مردمی هستن؟  ...

ادم هایی بشدت دانا و زیرک هستن و زنانشون بسیار بسیار سیاستمدار شما خودتون عرب اهوازی هستید درسته؟ یا لر هستین؟

زاده ی کهکشان.
منطقی اینه ک باید شرایط مالی رو هم سنجید عشق قشنگه ولی برای پیشبرد زندگی قطعا باید وضع مالی نسبتا خو ...

درسته شرایط مالی دزفول خیلی بهتر خواهد شد، تنها مشکل وابستگی به خانوادست 🥲یعنی ارزششو داره؟ 

دزفول شهر با صفایی برای زندگی  اما اهواز شلوغی زیادی داره  فاصله شهرها خیلی نیست  ...

ارع من خودمم دزفولو خیلی دوس دارم واقعا نسبت به اهواز باصفا تره. تنها مشکل مسافته من همیشه دوس داشتم خونم توی خیابون خونه ی خانواده م باشه😂

بخاطر شرایط مالی ارزششو داره این فاصلع؟ 

درسته شرایط مالی دزفول خیلی بهتر خواهد شد، تنها مشکل وابستگی به خانوادست 🥲یعنی ارزششو داره؟ 

صددرصد.. وقتی وارد شهر شدین واسه خرید یه سر به فروشگاه مادر هم بزنید  

زاده ی کهکشان.
ادم هایی بشدت دانا و زیرک هستن و زنانشون بسیار بسیار سیاستمدار شما خودتون عرب اهوازی هستید درسته؟ یا ...

من خودم بختیاری هستم. بله دقیقا تا جایی که شناختم خیلی حساب شده عمل میکنن. و چیزی هم که اطرافیانم دیدم خیلی احترام و عشق نسبت به زناشون دارن. نمیدونم دیگه این ربطی بع دزفولی بودنشون دارع یا نه😅