2777
2789
عنوان

زندگی شهر دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 30 پست
ارع من خودمم دزفولو خیلی دوس دارم واقعا نسبت به اهواز باصفا تره. تنها مشکل مسافته من همیشه دوس داشتم ...

بله ارزش داره 

زندگی کنی متوجه میشی 

آخر هفته دزفول پر میشه از اهوازی ها 

که البته گاهی مردم گله هم میکنن😅 

فاصله زیادی نیست که 

هر هفته هم میتونی به خانواده سر بزنی یا اونها به شما سر بزنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته شرایط مالی دزفول خیلی بهتر خواهد شد، تنها مشکل وابستگی به خانوادست 🥲یعنی ارزششو داره؟ 

شک نکن شرایط مالی اوکی باشه هروقت دلت تنگ شد نهایت با آژانس میتونی رفت و امد کنی اصلا دو سه ساعت فاصله ک این حرفارو نداره

من خودم بختیاری هستم. بله دقیقا تا جایی که شناختم خیلی حساب شده عمل میکنن. و چیزی هم که اطرافیانم دی ...

کمی هم خسیس هستن ولی میدونن پولشون رو کجا و چه موقع استفاده کنن که بنظرم ویژگی خوبیه در مورد خونه.. میتونید خونه ی دزفول رو رهن بدین و مقداری از پولش رو سرمایه گزاری کنید ( طلا - بیت/ کوین - بانک) و با باقی اون  + وام و فروش طلا و ... و پولایی که خودتون دارید فعلا خونه ی نقلی و کوچیکی رهن کنید توی اهواز و بعد از دو سه سال پولتون رو با سودش و همینطور رهنی که داده بودید جمع کنید و یه خونه ی خوب تو اهواز بگیرید.. اینجوری هم یه خونه توی اهواز دارید هم خونه ی دزفولتون رو دادین رهن و اون مبغلی هم که هر ماه مستاجر بهتون میده میتونه کمک خرجی براتون باشه

زاده ی کهکشان.

دختر یه ساعت و نیم راه که چیزی نیست، فکرکن تهرانی از شرق به غربش دو ساعته

اخر هفته ها برید پیش خانوادت 

بعدم اتفاقا ادم از خانواده دور باشه رشد بیشتری پیدا میکنه و بیشتر موفق میشه، چون ادم تنهاست زمان بیشتری برای خودش و رشد فردی و اجتماعیش داره

دختر یه ساعت و نیم راه که چیزی نیست، فکرکن تهرانی از شرق به غربش دو ساعته اخر هفته ها برید پیش خانو ...

دقیقا موافقم ولی متاسفانه غلبه بر دلتنگی خیلی سخته، مخصوصا برای افراد وابسته ای مثل من، این وابستگی کمتر میشه یعنی؟ عادت میکنه ادم؟ 

دقیقا موافقم ولی متاسفانه غلبه بر دلتنگی خیلی سخته، مخصوصا برای افراد وابسته ای مثل من، این وابستگی ...

عزیزم من الان چند ساله دارم یه شهر دیگه از خانواده م زندگی میکنم، شرایطمم جوری نیست حتی زود به زود برم سر بزنم

اوایل زیاد تصویری حرف میزدیم ولی دیدم واقعا لزومی نداره هم من خودم اذیت میشم هم اونا، هرروز باهم بودن وقتی که ازدواج کردی به صلاح زندگی ادم نیست، توقعاتو زیاد میکنه، خانواده ها درمورد همه چیز نظر میدن، شاید بگی طوری نیس تجربشون بیشتره ولی بعد از مدتی ازاردهنده میشه و سختتر میشه جلوشو بگیری

ببین عزیزم وابستگی اصلا خوب نیست اتفاقا الان فرصت خوبیه برات که این وابستگی رو کمرنگ تر کنی

اره عزیزم عادت میکنی، شوهرت پیشته دوست پیدا میکنی، تصویری زنگ میزنی، اینترنت هست، بعدم واقعا فاصله چندانی باهاشون نداری، تو شهر خودتونم باشی فرصت نمیشه هفته ای یبار بیشتر بری سر بزنی 

بنظر من فرصت خوبی داری

تازه خونه هم که از خودتون دارید یه سال بمون اگه دیدی واقعا در عذابی برید شهر پدرت اونجا خونه بگیرید

ولی من مطمئنم همون شهر شوهرت می مونی