2777
2789

خیساندن یک مشت دانه؛ گامی در جهت حفظ سنت

بله درست حدس زدید...سبزه عید با حبوبات و گندم

فرض کنید برای هر سبزه عید ۲۰۰ گرم گندم استفاده بشه

و ۱ میلیون تا سبزه درست بشه

با یه ضرب ساده میشه فهمید ۲۰۰ هزار  تن گندم و برای این سبزه ها چندین هزار لیتر آب هدر میره

و با رها سازیش در طبیعت باعث به وجود اومدن انگل و قارچ در طبیعت بشه حالا فرقی نداره در باب عدس و حبوبات هم همینه مگه اونا غذا نیستن؟

چه نتیجه ایی میرسیم؟سنت گذشته رو احیا و آینده رو نابود میکنیم

من یک دوست دار محیط زیست هستم😊

برای نظرات تک تک تون احترام قائلم

ممنون که مطالعه کردید

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخواست این اتفاقا بیفته تا الان افتاده بود  پس هعی بیخود گیر ندید ماهی نذاریم سبزه نذار ...

هدفمند میان تو مجازی  برضد یه سری چیزا پست میذارن گیرشونم فقط سنتهای ایرانیاس

شکرِ خداوندِ بزرگ 😍💥 

اگه میخواست این اتفاقا بیفته تا الان افتاده بود  پس هعی بیخود گیر ندید ماهی نذاریم سبزه نذار ...

مگه نیوفتاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با ماهی کاری ندارم اونا رو که تو طبیعت رها میشه کرد

جوری میگید انگار کم آبی نیست انگار واسه گرفتن دوتا نون دو ساعت تو نوبت نیستیم انگار هر ساله چندین تن گندم برداشت میکنیم

چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟           خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞

اگر در مورد تمام الوده کننده های محیط زیست حساس هستید، حق با شماست. مثلا صنعت پوشاک، یکی از صنایعی هست که بالاترین الودگی را برای محیط زیست داره...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم