2777
2789
عنوان

اگع.....چیکارکنم بخداموندم🥺🥺

205 بازدید | 28 پست

... من دیروزداخل ی ویس کال بودم ی پسرع اومدع بهم میگع ک من تورومیشنایم منم گفتم چی ازم میدونی خانوماهرچی بگین ازم میدونست منم گفتم توکی هصی؟؟ هیچی نگفت ولی حتی میدونست که من چع شغلی دارم وچیکارمیکنم امروزبم پیم دادویه درخواست نامشروع داد س//س....من خیلی میترسم🖤🖤🥺🥺🥀

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میترسم، محل زندگیم هم میدونست... اگع بخادکاری کنه من چ خاکی توسرم بریزم؟؟؟ 

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

بیلاک

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
گذشتت مگه مشکلی داره؟که میترسی

نباباولی اون خیلی چیزایه شخصی ازم میدونست واینکه محل زندگیمم میدونست ب همین خاطرمیترسم:((

نباباولی اون خیلی چیزایه شخصی ازم میدونست واینکه محل زندگیمم میدونست ب همین خاطرمیترسم:((

خب بدونه توشهرما یکی این کارو کرد پلیس فتا دستگیرش کرد 

لایک نکن    توپرنسس های دیزنی عاشق مریدام🔥🏹

میترسم، محل زندگیم هم میدونست... اگع بخادکاری کنه من چ خاکی توسرم بریزم؟؟؟ 

ما ک ناشناسیم و قصد ازار و اذیت نداریم خواهر ولی واقعا چرا باید جوری زندگی کنی ک کسی جرعت سو استفاده داشته باشه  حالا نمیدونم شایدم ذهنم چرند بافته ولی خب   ۰۰۰

چرا میترسی مگه چیکارکردی

من هیچکاری نکردم اسه میرم سرکاراسه هم میام خونم....🤕🤕

نترس  پلیس فتا  باباشو در میاره  اگر از خودت مطمعنی برو  پلیس فتا کمکت میکنه اتفاقا کارشون محرمانست ک ابرو ملت نره 

ما ک ناشناسیم و قصد ازار و اذیت نداریم خواهر ولی واقعا چرا باید جوری زندگی کنی ک کسی جرعت سو استفاده ...

ایی بابا...بخدامن بدبخت مانتوهام بلنده اصنم عجیب زندگی نمیکنم مث همه دختراکارمیکنم درس میخونم زندگی میکنم اونم سادع....😟😩😖😖

من هیچکاری نکردم اسه میرم سرکاراسه هم میام خونم....🤕🤕

دوست من به یه پسره علاقه داشت  خب  اخر سر پسره لب تابشو قرض گرفت تمام بدبختش کرد از بس تهدید و در خواست نا ب جا دوستم رفت پلیس فتا  بدون ابرو ریزی دم پسره قیچی کردن   دهنش سرویس کردن ازش تعهد گرفتن ک تحت هر شرایطی تو هر زمانی  عکسی از دوستم پخش بشه بی برو برگرد مقصر اینه   و تمام دهنشو سرویس کردن   یا نه دوستم میگفت برا در خواست نامشروعش براش شلاغ  بریدن