2821
2789

واسه این مدل لباس چقد پارچه بگیرم من فکر میکنم یه مترو نیم سفید و دومتر رنگی کافی باشه شما هم نطر تونو بگین 

با من بحث نکنید 🤷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قد شومیز بلنده...بستگی به سایز هم داره

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

یقه هم داره به نظرم حین خرید از خود فروشنده سوال کن

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
یعمی بیشتر بگیرم

من لباس زیاد میدم بدوزن همیشه از فروشنده میپرسم باید گشادی آستین مدل یقه و مچی آستینم حساب کنین

یعنی میشه هکین پارچه

برای پیراهن مردونه ، یک مترونیم کافیه ، سفیده هم مثل پیراهن مردانه هست ، برای شلوار هم یه متر کافیه ، اون یکی هم چون آستین و یقه نداره همون یه متر کافیه ، حسابت درست بود

برای پیراهن مردونه ، یک مترونیم کافیه ، سفیده هم مثل پیراهن مردانه هست ، برای شلوار هم یه متر کافیه ...

آره من همیشه چاسه هر مدل لباسی که بخوام بدوزم خودم پارچه شو تعیین میکنم هیچوقتم کم و زیاد نمیشه ولی اینبار چون میخوام ببرم یه خیاط جدید بدوزه برام دو دل شدم نگه کمه بعد چند وقت پیش من یه مانتو ساده مثل پیراهنای مردونه دوختم خیلیم بلند تر و گشاد هم هس یه متر و نیم گفتم اینم شاید بشه همون پارچه

با من بحث نکنید 🤷

یک و نیم متر از پارچه ی سفید و یک متر و هشتاد تقریبا از پارچه ی رنگی لازمه البته اگه لاغر هستید و گشادی شومیز زیاد نیست احتمال اینکه آستینو بشه از کنار شومیز قیچی زد هست در این صورت پارچه رنگی یک متر و بیست میبره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792